ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Δυνατά Μαλλιά & Νύχια: Τα πιο θηλυκά στοιχεία της εικόνας σου!


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2023

Δυνατά Μαλλιά & Νύχια: Τα πιο θηλυκά στοιχεία της εικόνας σου!
Υπάρχει λύση για να καταπολεμήσεις την απώλεια μαλλιών και να ενδυναμώσεις τα εύθραυστα νύχια.

Τα μαλλιά και τα νύχια είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της θηλυκότητας μιας γυναίκας. Γι’ αυτό κι όλες ψάχνουμε τρόπους να τα περιποιούμαστε. Θέλουμε να τα διατηρούμε υγιή και παράλληλα -μέσω αυτού- να απολαμβάνουμε την πιο λαμπερή εκδοχή τους. Άλλωστε, αποτελούν ένα πολύ βασικό μέρος της εικόνας μας και, κυρίως, ένα δυναμικό μέσο αυτοέκφρασης. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να παρατηρήσεις απώλεια μαλλιών και οι λόγοι είναι πολλοί.

Πρώτα απ’ όλα, το άγχος της καθημερινότητας για κάθε πιθανό τομέα της ζωής ενεργοποιεί την παραγωγή των ορμονών του στρες, οι οποίες με τη σειρά τους επηρεάζουν την ανάπτυξη της τρίχας. Έπειτα, άλλοι παράγοντες, όπως η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η μη ισορροπημένη διατροφή, οι φαρμακευτικές αγωγές και το ευαισθητοποιημένο τριχωτό έπειτα από θεραπεία κατά του καρκίνου, μπορούν να προκαλέσουν απώλεια μαλλιών. Κάπου εδώ, όμως, έρχεται η Ducray και δίνει τη λύση στο πρόβλημα με το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Reactiv.

Jenny.Gr

Μυστικό Ομορφιάς σε μία Κάψουλα

Το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Reactiv είναι το cruelty-free συμπλήρωμα διατροφής που αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φροντίδα και την ενδυνάμωση των μαλλιών σου. Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να επαναφέρει την ποιότητα και να ενισχύει τη διαδικασία της ανάπτυξης των μαλλιών μέσω των βασικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνει και τα νύχια σου.

Πάμε να δούμε πώς καταφέρνει όλα τα παραπάνω.

Τα 4 βασικά συστατικά της φόρμουλας που εντυπωσιάζει

  • Εκουιζέτο

Αν δεν το έχεις ακούσει ξανά στη ζωή σου, το εκουιζέτο είναι ένα βότανο με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Σε αυτές ξεχωρίζει η αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, καθώς διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, αν έχεις αδύναμα νύχια που, ενδεχομένως, σπάνε εύκολα, το συγκεκριμένο βότανο τα βοηθάει να δυναμώσουν.

  • Θειούχα αμινοξέα

Τα θειούχα αμινοξέα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη δομή της τρίχας, αφού είναι πρόδρομες ουσίες της κερατίνης. Επομένως, βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ενδυνάμωση της τρίχας και σου δίνουν το τελικό αποτέλεσμα των εντυπωσιακών μαλλιών που ζητάς.

  • Μύρτιλλο & Σίδηρος

Το μύρτιλλο βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής, ενώ αντίστοιχα ο σίδηρος παρέχει ενέργεια στο επίπεδο του τριχοθύλακα. Άλλωστε γνωρίζουμε πως η έλλειψή του βρίσκεται, αρκετές φορές, πίσω από την τριχόπτωση.

  • Σελήνιο

Το σελήνιο προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στην ενδυνάμωση των εύθραυστων νυχιών. Έτσι, μειώνει την τριχόπτωση και βοηθά στην ενδυνάμωση των εύθραυστων νυχιών.

Jenny.Gr

Το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Reactiv είναι τόσο αποτελεσματικό που αρκεί μόνο 1 δισκίο τη μέρα για 3 μήνες για να κάνει τη διαφορά, ενώ ακόμα κι αν ανήκεις σε όσους έχουν ευαίσθητο στομάχι, με το εν λόγω συμπλήρωμα αυτό δε θα σε απασχολήσει καθόλου.

Ναι, πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους τα μαλλιά και τα νύχια σου δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, όμως με το συμπλήρωμα διατροφής Ducray Anacaps Reactiv όλα μπαίνουν στη θέση τους. Τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο δυνατά, πυκνά και υγιή από ποτέ και τα νύχια σκληραίνουν και αποκτούν την όψη που είχες ξεχάσει ότι κανονικά έχουν. Γιατί όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους!

Bonus tip! Για να μην ξεχάσεις ούτε ένα πρωί την αγαπημένη σου συνήθεια ομορφιάς, τοποθέτησε το κουτί Ducray Anacaps Reactiv δίπλα στην κούπα του καφέ ή στην οδοντόβουρτσά σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.