ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Σελίνα Γκόμεζ λανσάρει μια νέα συλλογή προϊόντων Rare Beauty


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Δεκεμβρίου 2023

Η Σελίνα Γκόμεζ λανσάρει μια νέα συλλογή προϊόντων Rare Beauty
IG @selenagomez
Η Σελίνα Γκόμεζ κάνει στους θαυμαστές της ένα δώρο για τις γιορτές: μια νέα κατηγορία προϊόντων φροντίδας

Η τραγουδίστρια-ηθοποιός κι επιχειρηματίας τολμάει να ασχοληθεί με την αρωματική περιποίηση σώματος με το Find Comfort, το οποίο περιλαμβάνει ένα άρωμα για σώμα και μαλλιά, κρέμα χεριών, λοσιόν σώματος και πένα αρωματοθεραπείας Stop and Soothe.

Είναι το πρώτο μεγάλο εγχείρημα για τη Σελίνα Γκόμεζ και το brand της, Rare Beauty, πέρα από τα προϊόντα μακιγιάζ, το οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Σε μόλις 3 έτη, οι πωλήσεις λέγεται ότι είναι της τάξης των 300 εκατομμυρίων δολαρίων και ήδη η Rare Beauty έχει δωρίσει 12 εκατομμύρια δολάρια από τα δεσμευμένα 100 εκατομμύρια δολάρια για λόγους ψυχικής υγείας.
«Το όνομα Find Comfort ήταν τέλειο για εμάς γιατί ό,τι δημιουργούμε θέλουμε να νιώθουν καλά οι άνθρωποι», είπε η Γκόμεζ σε αποκλειστική συνέντευξη στο WWD. «Η αρωματοθεραπεία για μένα ήταν πάντα σημαντική. Μου αρέσει και η φωτοθεραπεία. Αλλά πάντα μου άρεσαν οι μυρωδιές – αν έχω πονοκέφαλο, το να τρίβω λίγο ευκάλυπτο στους κροτάφους μου είναι σαν να βοηθάω τον εαυτό μου και μπορώ να πάρω μια ανάσα».

Jenny.Gr
IG @selenagomez

Το Find Comfort Body & Hair Fragrance Mist, είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα εμπλουτισμένο με βιοτίνη, νιασιναμίδη και εκχύλισμα λουλουδιών ροδάκινου. Οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν ξύσμα λεμονιού, ραβέντι και πόμελο. Στις νότες καρδιάς πρωταγωνιστούν το γιασεμί, η βιολέτα και το εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, ενώ στο άρωμα επικρατούν επίσης το βέτιβερ και οι σπόροι τόνκα.

Μαζί με το άρωμα, θα κυκλοφορήσει επίσης και μια λοσιόν σώματος. Σχετικά με τη σύνθεση της κρέμας και της λοσιόν χεριών, η Γκόμεζ είπε: «Ήταν σχεδόν σαν να έφτιαχνα ένα άρωμα. Είναι εξαιρετικά φρέσκο και είναι εμποτισμένο με εκχύλισμα λουλουδιών bio 10.»

Υπάρχει επίσης ένα Stop & To Soothe Aromatherapy Pen. Πρόκειται για ένα μείγμα από έλαια αρωματοθεραπείας μέντας, λεβάντας και σπόρου τόνκα, η τζελ φόρμουλά του προορίζεται για μασάζ στους κροτάφους, στο πίσω μέρος του λαιμού και πίσω από τα αυτιά για χαλάρωση.

Jenny.Gr
IG @selenagomez

Το Rare Beauty θα δώσει στους καταναλωτές ένα preview της σειράς τη Δευτέρα, όπου θα μπορούν να εγγραφούν σε μια λίστα αναμονής. Το Find Comfort θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου στην εφαρμογή Sephora, στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στο sephora.com και στο rarebeauty.com την επόμενη μέρα και θα μπει στα καταστήματα Sephora στις 26 Δεκεμβρίου.

Για τη Γκόμεζ, η οποία βραβεύτηκε με το Beauty Inc Impact Award στις αρχές Δεκεμβρίου, το λανσάρισμα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την επίτευξη του οράματός της για μια μάρκα που απευθύνεται στην εσωτερική και εξωτερική ομορφιά. «Το πιο σημαντικό πράγμα από την αρχή της δημιουργίας αυτής της μάρκας ήταν να έχει θετικό αντίκτυπο στον χώρο της ομορφιάς», είπε. «Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια επωνυμία που θα σας επέτρεπε απλώς να αγκαλιάσετε αυτό που είστε και όχι απαραίτητα να οδηγήσουν τους ανθρώπους να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να φτάσετε στην «τελειότητα».

Jenny.Gr
IG @selenagomez

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.