ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Skkn by Kim Makeup: Η Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει ξανά συλλογή μακιγιάζ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιανουαρίου 2024

Skkn by Kim Makeup: Η Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει ξανά συλλογή μακιγιάζ
IG @kimkardashian
Το Skkn by Kim Makeup είναι μια συλλογή που υπόσχεται μια αναβαθμισμένη εμπειρία μακιγιάζ

Το Skkn by Kim, το beauty brand της Κιμ Καρντάσιαν που έως τώρα ήταν αφιερωμένο στην περιποίηση δέρματος επεκτείνεται, λανσάροντας μια νέα συλλογή μακιγιάζ. Δεδομένου ότι η Κιμ είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν δύο makeup σειρές, αυτή τη φορά αξιοποίησε την όλη της την τεχνογνωσία, αλλά και την προσωπική της εμπειρία με το μακιγιάζ και δημιούργησε προϊόντα μακιγιάζ με εξελιγμένες φόρμουλες που φροντίζουν το δέρμα και βοηθούν στη βελτίωση της όψης και της αίσθησης της επιδερμίδας, ενώ είναι φιλικά προς το χρήστη.

Jenny.Gr
IG @kimkardashian

Το Skkn by Kim Makeup θα είναι διαθέσιμο στις 26 Ιανουαρίου. Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από 15 lip liners μεγάλης διάρκειας που γλιστρούν απαλά στα χείλη, 10 κραγιόν με βελούδινο ματ φινίρισμα και μια παλέτα με σκιές για τα μάτια. Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σε φυσικές, nude αποχρώσεις –signature στοιχείο στο μακιγιάζ της Κιμ- που στόχο έχουν να κολακεύουν κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας.

Jenny.Gr
IG @skkn

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.