ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Sisley παρουσιάζει τη νέα πανίσχυρη κρέμα νυκτός Phyto-Blanc La Nuit


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Η Sisley παρουσιάζει τη νέα πανίσχυρη κρέμα νυκτός Phyto-Blanc La Nuit
Η Phyto-Blanc La Nuit συμπληρώνει αρμονικά τη συλλογή Phyto-Blanc, εμπλουτίζοντας τη για μια ολοκληρωμένη δράση κατά των σκούρων κηλίδων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας

ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

1.Μια μοναδική δράση αποτοξίνωσης

Επιστημονικές έρευνες ανακάλυψαν ένα νέο στάδιο στην καρδιά της μελανογένεσης: την στοχευμένη αποτοξίνωση των μελανοσωμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα: μείωση της θαμπής όψης. Κάθε πρωί η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή, πιο φρέσκια, ομοιόμορφη και λαμπερή.

Jenny.Gr

2.Μια καθολική δράση φωτεινότητας

Η δράση του εκχυλίσματος Άλγης Rainbow Algae ενισχύεται από το Σύμπλεγμα Phyto-Blanc, πατενταρισμένο στη Γαλλία. Το σύμπλεγμα αυτό ενισχύει τη δράση όλης της συλλογής Phyto-
Blanc σε κάθε στάδιο παραγωγής της μελανίνης, από την ωρίμανση των μελανοκυττάρων μέχρι τη μεταφορά τους στην επιφάνεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα: με τη συχνή χρήση, ο αριθμός, το μέγεθος και η ένταση όλων των σκούρων κηλίδων - αυτών που σχετίζονται με τη γήρανση αλλά και αυτών που εμφανίζονται από τον ήλιο ή άλλους περιβαλλοντικούς, στρεσογόνους παράγοντες - μειώνονται ορατά.

Jenny.Gr

3.Μια ενυδατική και εξαιρετικά θρεπτική δράση

Ένας συνδυασμός από ενυδατικά και θρεπτικά ενεργά συστατικά συμβάλουν την προστασία του επιδερμικού φραγμού και περιορίζουν την αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα: η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο απαλή και πιο άνετη. Με τη συχνή χρήση είναι πιο γεμάτη και πιο σφριγηλή.

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Jenny.Gr

Η εφαρμογή της Phyto-Blanc La Nuit είναι μια πρόσκληση σε ένα τελετουργικό χαλάρωσης: η φρέσκια υφή της τυλίγει την επιδερμίδα σε μια αίσθηση ευεξίας. Κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα σας, μεταμορφώνεται σε ένα απαλό, κρεμώδες πέπλο. Το διακριτικό της άρωμα, από αιθέρια έλαια Λεβάντας και Μαντζουράνας, σας προετοιμάζει για μια χαλαρωτική βραδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.