ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Givenchy Prisme Libre Loose Powder: Ο επανασχεδιασμός ενός θρυλικού προϊόντος


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Givenchy Prisme Libre Loose Powder: Ο επανασχεδιασμός ενός θρυλικού προϊόντος
Η νέα έκδοση της πολυαγαπημένης Prisme Libre Loose Powder του οίκου Givenchy, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά

Ως επανερμηνεία της πρώτης δημιουργίας Prisme Libre που ενσαρκώνει την επιστήμη της χρωματικής διόρθωσης, η Prisme Libre 4-Color Loose Powder τοποθετεί την τεχνογνωσία των χρωμάτων στο επίκεντρο της σύνθεσής της. Αυτή η ελαφριά Loose πούδρα, τεσσάρων αποχρώσεων, ιδανική τόσο για τη διόρθωση όσο και για φωτεινότητα της επιδερμίδας, σας επιτρέπει να αποκτήσετε λάμψη σαν να αντανακλάται στην επιδερμίδα το φυσικό φως του ήλιου.

Jenny.Gr

Η καινοτομία σύνθεσης της νέας Prisme Libre 4-Color Loose Powder βασίζεται στην τεχνολογία Prismatic LightTM, μια πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδυάζει πούδρες με ελαφριά υφή και πέρλες που ενισχύουν την φωτεινότητα. Ο συνδυασμός αυτός βοηθάει στην εξομάλυνση των ατελειών και στην ανάδειξη της φυσικής λάμψης του προσώπου.

Jenny.Gr

Όπως και η αρχική δημιουργία, αυτή η νέα έκδοση συνδυάζει τέσσερα συμπληρωματικά χρώματα για να διορθώσει, να προσφέρει ματ όψη και να φωτίσει την επιδερμίδα: μέσα σε κάθε σύνθεση, δύο αποχρώσεις συμβάλουν στην κάλυψη των δυσχρωμιών, ενώ οι άλλες δύο ενισχύουν τη λάμψη.

Jenny.Gr

Η Prisme Libre 4-Color Loose Powder διατίθεται σε 7 διαφορετικές συνθέσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.