ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Caudalie Vinohydra: Βελτιώνει την ελαστικότητα και χαρίζει απολαυστκή ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας


JTeam

25 Ιουνίου 2024

Caudalie Vinohydra: Βελτιώνει την ελαστικότητα και χαρίζει απολαυστκή ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας
IG @caudalie
Η Caudalie αποκαλύπτει τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος και του νερού σταφυλιών με τη σειρά VinoHydra, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για μια «γεμάτη», με ελαστικότητα και άνεση επιδερμίδα. Η φυσική σύνθεση της σειράς VinoHydra αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, που βελτιώνει την ελαστικότητα και ενυδατώνει, βιολογικό αντιοξειδωτικό και φυσικά πρεβιοτικό νερό σταφυλιών, που κατευνάζει την επιδερμίδα και βιολογικό βούτυρο καριτέ που θρέφει, ενυδατώνει και επανορθώνει.

Jenny.Gr

«Δημιούργησα τη σειρά VinoHydra για να καλύψω τις ανάγκες όλων των επιδερμίδων που χρειάζονται ενυδάτωση. Με μια μόνο κίνηση χαρίστε ξανά στην επιδερμίδα σας όλη την άνεση που χρειάζεται με την ενυδατική περιποίηση VinoHydra.» - Mathilde Thomas, co-founder της Caudalie

Jenny.Gr

Deep Hydration Moisturizer

Jenny.Gr

Το VinoHydra Deep Hydration Moisturizer είναι ο τέλειος σύμμαχος των πιο ξηρών και ευαίσθητων επιδερμίδων. Η πλούσια υφή του ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει και ανακουφίζει από το αίσθημα δυσφορίας και κνησμού. Η επιδερμίδα δείχνει πιο «γεμάτη» και αποκτά ορατή ελαστικότητα και άνεση όλη την ημέρα. Κατάλληλο για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Sorbet Cream Moisturizer

Jenny.Gr

Οι κατευναστικές ιδιότητες του χαμομηλιού καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την ερυθρότητα. 'Οταν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, η δροσερή και ανάλαφρη σορμπέ υφή του μετατρέπεται σε ένα ενυδατικό επίθεμα.

Gel Moisturizer

Jenny.Gr

Η εξαιρετικά δροσερή υφή τζελ, με βάση την ενυδατική και καταπραϋντική Aloe Vera, λιώνει στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα αποκτά αμέσως ελαστικότητα και ενυδάτωση, με ακόμη πιο ξεκούραστη όψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.