ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Montblanc Collection: Τέσσερα κεφάλαια μιας μοναδικής ιστορίας «γραμμένης» σε άρωμα


JTeam

24 Ιουλίου 2024

Montblanc Collection: Τέσσερα κεφάλαια μιας μοναδικής ιστορίας «γραμμένης» σε άρωμα
Μια αποκλειστική συλλογή εμπνευσμένων αρωμάτων αποτίνουν φόρο τιμής για πρώτη φορά στην κληρονομιά του πολυτελούς Οίκου Montblanc

Με μια συλλογή τεσσάρων διαχρονικών αρωμάτων, ο Οίκος Montblanc εισάγει τέσσερις μοναδικές πτυχές της πλούσιας κληρονομιάς, δημιουργικότητας και δεξιοτεχνίας, μέσα από την τέχνη του αρώματος.

Δημιουργημένο από εκλεκτά, πολύτιμα συστατικά, καθένα από τα τέσσερα αρώματα της συλλογής αποκαλύπτει μια διαφορετική πτυχή της θρυλικής μάρκας: από τη γέννηση ενός ειδώλου της συγγραφικής κουλτούρας μέχρι την ομορφιά του μελανιού στο χαρτί, κι από την πολυτέλεια της κατασκευής του δέρματος Montblanc μέχρι το παγωμένο μεγαλείο του βουνού Mont Blanc, που συνεχώς ενέπνεε την αναζήτηση του Οίκου για καινοτομία και τελειότητα. «Ενώ η ιστορία του Οίκου μας έχει αποτυπωθεί σε πολλές μορφές, αυτή είναι η πρώτη φορά που περιγράφεται μέσα από το σαγηνευτικό μέσο του αρώματος», λέει ο Marco Tomasetta, Creative Director του Οίκου Montblanc.

Η συλλογή Montblanc παρουσιάζει έναν αισθησιακό τρόπο εμπειρίας των χαρακτηριστικών πυλώνων που αποτελούν τον πυρήνα της μάρκας. Κάθε ένα από αυτά τα πρωτότυπα αρώματα είναι μια ευκαιρία να ταξιδέψετε στο χρόνο, να γνωρίσετε το Montblanc μέσα από έναν νέο πρίσμα, να εμπνευστείτε ή να εμπνεύσετε άλλους.

Τέσσερα αρώματα, τέσσερις εμβληματικές όψεις ενός ιστορικού Οίκου

Η ιστορία του Οίκου Montblanc ξετυλίγεται με κάθε αρωματικό κεφάλαιο, όπου κάθε Eau de Parfum μεταφέρει τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν τον Οίκο ως τον πρωτοπόρο της κουλτούρας της γραφής και της δεξιοτεχνίας μέσω εμβληματικών και εκλεπτυσμένων αρωματικών συστατικών.

Το Black Meisterstück είναι ένας φόρος τιμής στο λιβάνι, που ζεσταίνεται με νότες από ζεστά μπαχαρικά και πολύτιμο ξύλο.

Jenny.Gr

Το Patchouli Ink μεγεθύνει την έντονη σκοτεινή και μυστηριώδη όψη του πατσουλί, τυλιγμένο σε ένα απαλό πέπλο από μόσχους και ξύλα.

Jenny.Gr

Το Extreme Leather εξυψώνει τον χαρακτήρα μιας εκλεπτυσμένης δερμάτινης συμφωνίας, τυλιγμένης στην απαλότητα της ίριδας, με νότες musk.

Jenny.Gr



Το Vetiver Glacier είναι μια έκρηξη φρεσκάδας που ενσωματώνεται από έναν συνδυασμό περγαμόντου και σανταλόξυλου, που ενισχύεται από τη μεθυστική μίξη μαύρου μούρου και λαβαδίνης.

Jenny.Gr

Η συσκευασία έχει τις ρίζες της στην κληρονομιά

Ο Οίκος γιορτάζει την 100η επέτειο της εμβληματικής πένας Meisterstück το 2024, που θαυμάζεται για γενιές για τον διαχρονικό σχεδιασμό της και την υψηλής ποιότητας εμπειρία γραφής που προσφέρει. Οι χαρακτηριστικοί κωδικοί σχεδιασμού που προσδιορίζουν τον Οίκο Montblanc, έχουν αποτυπωθεί δημιουργικά στο σχέδιο της συλλογής αρωμάτων.

Το γενναιόδωρο μπουκάλι των 125 ml είναι σχεδιασμένο σαν γυάλινο μπουκάλι μελανιού Montblanc με καπάκι από μαύρο βερνίκι που περιστέφεται με το έμβλημα Montblanc σε λευκό χρώμα. Στο πλάι του μπουκαλιού, μια μεταλλική λωρίδα θυμίζει το κλιπ της Meisterstück, με χαραγμένο το όνομα του αρώματος. Δεν είναι τυχαίο ότι το κουτί παραπέμπει σε χαρτί γραφής πολυτελείας που θυμίζει τους κόκκους του δέρματος Saffiano™, όπου το όνομα Montblanc εμφανίζεται σαν χειρόγραφο, ενώ στο πίσω μέρος του υπάρχει μια περιγραφή που παραπέμπει στην ίδια την έμπνευση πίσω από κάθε Eau de Parfum.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.