ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Όλα είναι δυνατά με το νέο Glow Play της MAC


JTeam

24 Ιουλίου 2024

Όλα είναι δυνατά με το νέο Glow Play της MAC
BOUNCE,GLOW AND GO!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με «Glow Play» κάθε μέρα, με το νέο lip balm με ενεργό pH , σε συνδυασμό με το αγαπημένο glow up ρουζ που αναβαθμίστηκε και απέκτησε νέα ολοκαίνουρια «μαξιλαρένια» χρώματα! Κάντε bounce από τα χείλη μέχρι τα μάγουλα και απολαύστε την ανεξίτηλη λάμψη στο makeup σας, μέρα-νύχτα! Ευελιξία και εύκολη εφαρμογή που δεν χρειαζεται καθρέφτη για να εμπλουτίσουν την playful διάθεσή σας! Κάθε φρέσκια σύνθεση είναι απαλλαγμένη από ανεπιθύμητα συστατικά, όπως παραβένες, φθαλικές ενώσεις και συστατικά ζωϊκής προέλευσης και οι συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά.

ΤΟ MEGA-VIRAL ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΡΟΥΖ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ
ΝΕΟ! ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΡΟΥΖ GLOW PLAY
Το νέο παιχνιδιάρικο ρουζ που λατρεύετε, απέκτησε τώρα νέα σύνθεση με skincare συστατικά, όπως έλαια jojoba και σπόρους σταφυλιού, καθώς και βιταμίνη Ε για την πιο άνετη και λεία εφαρμογή ever. Αγγίξτε, χτίστε, αναμείξτε, παίξτε και με τις [13] φυσικές και λαμπερές αποχρώσεις, που προσφέρουν μια δυναμική πινελιά ευέλικτου χρώματος — που δεν χρειάζεται καθρέφτη! Και το καλύτερο; Η ανάλφρη και κρεμώδης αυτή σύνθεση που εφαρμόζεται και μόνο με τα δάχτυλα λειαίνει την όψη των πόρων.

«Η απαλή και αφράτη σαν μότσι υφή του Glow Play Blush είναι ένα όνειρο,” λέει ο Wisut Sueano, M·A·C National Artist, Ταϊλάνδη. «Η κρεμώδης υφή του αφομοιώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα το πιο πανέμορφα και αψεγάδιαστα ρεαλιστικό ρόδισμα στα ζυγωματικά», προσθέτει.

Jenny.Gr

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ BALM ΧΕΙΛΙΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ (ΚΑΙ ΠΙΟ FUN!) ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ
ΝΕΟ! GLOW PLAY TENDERTALK LIP BALM
Το lip balm πλέον δεν χρειάζεται να είναι βαρετό! [10] lip tints που προσαρμόζονται στο pH της επιδερμίδας αλλάζοντας απόχρωση, εμπλουτίζουν τα χείλη με λαμπερά χρώματα και προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση*! Αυτό το balm με άνετη και απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με 91%** φυσικής προέλευσης συστατικά, όπως έλαια σπόρων jojoba και ηλίανθων που θρέφει τα χείλη, καθώς και βούτυρο shea για ένα πιο απαλό, λείο και ανάλαφρο look. Επίσης, προλαμβάνει την ξηρότητα και προστατεύει + δυναμώνει την αδιαπερατότητα των χειλιών – ενώ προσφέρει μια έκρηξη λαμπερού χρώματος που πηγάζει από την επιδερμίδα σας, καθώς βασίζεται στη μοναδική χημεία των χειλιών σας. Απλώστε το στα χείλη σου και αναπηδήστε προς τα ζυγμωατικά με τα ακροδάχτυλα σας.

«Must-have, με πολλαπλές χρήσεις, το παίρνεις μαζί σου παντού και πάντοτε για να δίνεις λάμψη στα χείλη
και στα ζυγωματικά σου με ευκολία», λέει η Sungwook Lee, M·A·C National Artist, Νότια Κορέα. «Η σύνθεση προσαρμόζεται στο
pH των χειλιών σας, ενώ εσείς επιλέγετε το χρώμα που ταιριάζει στη διάθεσή σας. Είναι ο απόλυτος τρόπος να παίξετε με το μακιγιαζ σας!» καταλήγει.

Το Glow Play είναι μακιγιάζ χωρίς να είναι μακιγιάζ – the M·A·C way. Είστε έτοιμοι για παιχνίδι; Εμείς φύγαμε!

*Κλινικές δοκιμές σε 27 γυναίκες μετά από μία χρήση του προϊόντος.
**Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128 από φυτικές, μη πετρελαϊκές ορυκτές ή/και πηγές νερού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.