ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Summer glow: Τα pearly nails αντικαθιστούν το chrome μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Ιουλίου 2024

Summer glow: Τα pearly nails αντικαθιστούν το chrome μανικιούρ
IG @haileybieber
Το απαλό shimmer κυριαρχεί αυτό το καλοκαίρι στο μανικιούρ μας

Από τότε που τα chrome μανικιούρ κατέκτησαν για πρώτη φορά τον κόσμο της ομορφιάς, έχουμε εμμονή με τη λάμψη. Αν και τεχνικά αποτελούν προέκταση του χρωμίου, τα μαργαριταρένια νύχια είναι μια έκδοση 2.0 και η κομψή μεγαλοπρέπεια που αποπνέουν έχει επισκιάσει πια τη σκόνη χρωμίου.

Jenny.Gr
IG @haileybieber

Pearly nails

Τα pearly nails αντανακλούν μια υπέροχη εκλεπτυσμένη λάμψη, παρόμοια με τη μαγική λάμψη των αληθινών μαργαριταριών. Αυτό το nail look συμπληρώνει μοναδικά κάθε outfit που επιλέγουμε να δημιουργήσουμε, από τα πιο casual πρωινά μέχρι τα πιο εντυπωσιακά για τα ξεχωριστά βραδινά event του καλοκαιριού, κάνοντάς τα να δείχνουν ανεπιτήδευτα, αλλά ιδιαίτερα πολυτελή.

Η τάση

Τα pearly νύχια για να δημιουργηθούν χρειάζονται ενός τύπο σκόνης (παρόποιο με εκείνον που χρησιμοποιείται για το chrome μανικιούρ). Η σκόνη απλώνεται στα νύχια και βουρτσίζεται πάνω από το βερνίκι. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιαδήποτε απόχρωση βερνικιού νυχιών, όμως εκείνη που δείχνει πάντοτε πιο κομψή και «ακριβή» είναι η λευκή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.