ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάξτε το ρόφημα που χαρίζει λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα


TSVIGKOU

5 Μαρτίου 2017

water-1487304-960-720.jpg

Το αγγούρι είναι από τα λαχανικά που έχουν τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό. Όταν λοιπόν δημιουργείτε ένα ρόφημα που περιέχει νερό και αγγούρι, είναι σα να έχετε μπροστά σας μία βόμβα ενυδάτωσης. Συνοψίζοντας τα οφέλη αυτών των δύο υλικών καταλήγουμε στο ότι θα χάσετε βάρος, θα αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και παράλληλα θα παραμείνετε ενυδατωμένοι.
Αν θέλετε να δώσετε παραπάνω γεύση στο ρόφημά σας μπορείτε να προσθέσετε τζίντζερ, λεμόνι ή και τα δύο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με την κατανάλωση των συγκεκριμένων λαχανικών, βοηθάμε το σώμα μας να αποβάλλει τις τοξίνες του. Επιπλέον το τζίντζερ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος-μία βασική προϋπόθεση για λαμπερή επιδερμίδα.
Για ακόμα πιο ενισχυμένη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε φύλλα μέντας ή διάφορα φρούτα.


Ξεφύγετε λοιπόν από το νερό, το τσάι και γενικότερα οποιοδήποτε συνηθισμένο ρόφημα πίνετε καθημερινά και δοκιμάστε να προσθέσετε στο νερό σας φλούδες από αγγούρι, μερικά κομμάτια τζίντζερ, στειμμένο αλλά και φλούδες από λεμόνι και φρούτα όπως πορτοκάλι, ρόδι, φράουλες, βατόμουρα. Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, είναι η ιδανική πρόταση για ένα δροσερό, αποτοξινωτικό ρόφημα που μόνο καλό σας κάνει.