ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι καλοκαιρινές αποχρώσεις στο ρουζ


22 Ιουλίου 2015

Το ρουζ μπορεί να είναι το τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που αγοράζει μία γυναίκα, αλλά εγώ έχω τόση αδυναμία στα blushes που όταν κοιτάζω πάγκους με καλλυντικά, το ρουζ είναι ένα από τα πρώτα που πιάνω στα χέρια μου. Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι αν έχεις φροντίσει να έχεις ένα καθαρό πρόσωπο λίγο ρουζ και ένα ενυδατικό balm είναι τα μόνα που χρειάζεσαι, ιδίως το καλοκαίρι.

Για κάποιες, στην επιλογή του ρουζ υπάρχει η σκέψη της σωστής απόχρωσης. Έχω πλέον πειστεί ότι σχεδόν σε κάθε χρώμα υπάρχει η σωστή απόχρωση τόσο για τις μελαχρινές όσο και για τις ξανθιές. Το ζήτημα είναι τι αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε.  Μην ξεχνάτε ότι με ένα ρουζ μπορείτε να "παίξετε" με την ποσότητα και να διαμορφώσετε την αρχική του απόχρωση φέρνοντάς τη στα μέτρα σας.

Φροντίστε λοιπόν να έχετε ένα καλό πινέλο για να πετύχετε όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή και διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα που θα σας “φωτίσει” αυτό το καλοκαίρι. Μερικοί συνδυασμοί για το χρώμα στο ρουζ και το υπόλοιπο makeup βρίσκονται παρακάτω για να σας δώσουν ιδέες.

[gallery-466159]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.