ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cheeks: Τι χρώμα θα έχει το ρουζ σας το φθινόπωρο;


14 Σεπτεμβρίου 2015

dsquared2_baw1516_0021.jpg

Το ρουζ είναι το προϊόν που δίνει φως σε όλο το μακιγιάζ. Ακόμα κι αν δεν είστε από αυτές που καθημερινά χρησιμοποιούν foundation, ένα ρουζ σε κοντές αποχρώσεις με αυτές της επιδερμίδας σας είναι απαραίτητο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό πινέλο για όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή.

Τα φετινά catwalks μας έδειξαν τις δικές τους προτάσεις για τις αποχρώσεις που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Εμείς σας τις παρουσιάζουμε για να βρείτε ποια θα είναι η δική σας αγαπημένη για το φθινόπωρο.

Tips:

  • Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ρουζ καλό είναι να λάβετε υπόψη ότι το πρόσωπό σας είναι ακόμα μαυρισμένο από το καλοκαίρι. Οπότε μην επενδύσετε σε πολύ σκούρες αποχρώσεις που δεν θα μπορείτε να φορέσετε το χειμώνα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την terracotta ως ρουζ και ανάλογα με τις ανάγκες σας να ρυθμίζετε την ποσότητα.
  • Το τίναγμα του πινέλου πριν την εφαρμογή που συνήθως βλέπετε να κάνουν οι διάσημοι makeup artists δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Αντίθετα είναι ο τρόπος να απομακρύνεται η περιττή ποσότητα του προϊόντος και να μην μένει πάνω στα μάγουλά σας.
  • Θυμηθείτε ότι λίγο χρώμα στα μάγουλα εκπέμπει υγεία και λάμψη. Επομένως, αν χρειαστεί να βγείτε μετά τη δουλειά και δεν έχετε μαζί σας ρουζ κάντε δύο κουκκίδες στα μάγουλα με το κόκκινο lipstick σας, τρίψτε με τα δάχτυλά σας το lipstick και κάντε τα λίγο πιο "ζωντανά" στο λεπτό.

[gallery-479432]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.