ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πεσμένο βλέφαρο. Αυτή η μάστιγα


TSVIGKOU

5 Ιανουαρίου 2017

dkny-baw1516-046.jpg

Αν έχετε την τύχη το καπάκι του ματιού σας να σκεπάζεται από το άνω βλέφαρο, καλωσήρθατε στον κόσμο μου. Σε έναν κόσμο, όπου το μακιγιάζ παρουσιάζει μερικά τεχνικά προβλημάτα. 

Αρχικά, το eyeliner για εμάς είναι ένα απαγορευτικό καλλυντικό. Ενώ στην αρχή δείχνει υπέροχο, μετά από ένα δευτερόλεπτο η γραμμή μεταφέρεται και μουντζουρώνει τα πιο απίστευτα μέρη του ματιού μας. Πολλές φορές έχω απορήσει και έχω πει "Μα καλά πώς έφτασε εκεί πέρα;"

Μετά είναι η σκιά, με την οποία περνάμε άπειρες ώρες (υπερβάλλω λίγο) να βάφουμε το κινητό βλέφαρο, με αποτέλεσμα να μην τη βλέπουμε μετά. Μα πού να τη δούμε, αφού την καλύπτει το καπάκι μας. Κλείστε στα μάτια και ρωτήστε το διπλανό σας, θα δείτε ότι θα σας πει ότι είναι στη θέση της και θα ζήσετε εσείς καλά και το καπάκι σας καλύτερα. 

Επίσης, το cat-eye look δεν φτιάχτηκε για εμάς, καθότι η σκιά δεν κάνει γωνία και το eyeliner κρύβεται. 

Ας μην τα βάψουμε όμως μαύρα. Υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα σε τούτο τον κόσμο, όπως οι καλλονές Blake Lively και Jennifer Lawrence. Οι δύο κυρίες έχουν το ίδιο καπάκι με όλες εμάς, ωστόσο είναι εντυπωσιακές.

Cat-eye look δεν μπορούμε να κάνουμε, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα μακιγιάζ που μπορούμε κι εμείς να ακολουθήσουμε, όπως να βάψουμε όλο το κινητό βλέφαρο με σκούρα σκιά και να ντεγκρατνάρουμε το τελείωμά της, να επιλέξουμε έντονα χείλη και άβαφα μάτια, να τονίσουμε τα φρύδια μας και τις βλεφαρίδες μας ή ένα φυσικο μακιγιάζ τέλος πάντων-όπως βλέπετε με το κινητό βλέφαρο είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις μας.

Τέλος το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων είναι η κατά τα άλλα αγαπημένη μάσκαρα. Όσο αδιάβροχη και αν είναι, το καπάκι θα λερώνεται πάντα. Γι αυτό, κάντε υπομονή, κρατήστε κλειστά τα μάτια, κάποτε θα στεγνώσει και θα έχετε κι εσείς βαμμένες με μάσκαρα μόνο τις βλεφαρίδες και όχι όλο το μάτι!

Υ.Γ: Να ξέρατε πόσο σας νιώθω. Μη νομίζετε.. κι εγώ χαλάω ένα κουτί μπατονέτες κάθε φορά που βάφομαι για να σβήσω όλα τα μέρη που έχει βρεθεί η μάσκαρα, το μολύβι ματιών και γενικότερα ό,τι υγρό έχω χρησιμοποιήσει. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.