ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η φυσική ομορφιά επιστρέφει στα catwalks της #HC2017 στο Παρίσι


TSVIGKOU

31 Ιανουαρίου 2017

16124155-1366023353461438-2289819774722506752-n.jpg

Αναλύοντας ξεχωριστά κάθε οίκο και ξεκινώντας από τον "Armani Prive Couture" διαπιστώνουμε ότι:
Όταν βάφουμε τα μάτια μας ξεχνάμε τις αυστηρές γραμμές, τις τονισμένες ρίζες των βλεφάρων και το αυστηρό eyeliner. Η σκιά πλέον δεν έχει όρια και οι αποχρώσεις της είναι ανοιχτές, τονίζοντας έτσι την αγνή θηλυκότητα που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. 
Αλλαγή στην τεχνική εφαρμογής βλέπουμε και στο ρουζ. Ξεχάστε την εφαρμογή μόνο στα μήλα και γίνεται πιο γενναιώδορες με το συγκεκριμένο προϊόν. Ξεκινήστε από τα μήλα και απλώστε το με απαλές κινήσεις μέχρι το μέτωπο. Σαφώς το contouring και τα αυστηρά κοψίματα αποτελούν παρελθόν. Δε γνωρίζουμε αν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το strobing, καθώς όλα τα πρόσωπα των μοντέλων είναι λαμπερά. Κάτι όμως που μπορεί να έχει επιτευθεί και από την ενυδάτωση.

[gallery-716191]

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Συνεχίζουμε με τον οίκo "Christian Dior" και εκεί βλέπουμε τα τονισμένα και χτενισμένα προς τα πάνω φρύδια να είναι το μόνο χαρακτηριστικό που πρωταγωνιστεί. Από την άλλη η γυναικεία φιγούρα είναι ρομαντική και μοιάζει σχεδόν ονειρεμένη. Η φυσική ομορφιά αναγεννάται και το focus γίνεται στην ενυδάτωση και στα ελαφρώς τονισμένα φυσικά χαρακτηριστικά.

[gallery-716192]

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά του flawless makeup look

Τέλος στον οίκο "Giambattista Valli" συναντήσαμε super ενυδατωμένα χείλη και ελαφρώς τονισμένα με διάφανο lip gloss. Το γεγονός ότι τα μοντέλα είχαν τραβηγμένα προς τα πίσω τα μαλλιά τους σημαίνει ότι όλο το focus έγινε στο πρόσωπο. Το οποίο με τη σειρά του δεν είχε ίχνος μακιγιάζ. Αντιθέτως στα φώτα διακρίναμε την λάμψη των προσώπων, η οποία στηρίζεται 1000% στην ενυδάτωση. Άρα το μήνυμα ελήφθη, καθώς ήταν ξεκάθαρο, ξεχνάμε έντονα και περίτεχνα μακιγιάζ και επικεντρωνόμαστε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Εκεί κρύβεται η ομορφιά, κάθε γυναίκας.

[gallery-716193]

Αφήστε τα φρύδια σας φυσικά και χτενίστε τα προς τα πάνω!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.