ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty Trends που πρέπει να δοκιμάσετε μέχρι τα 30 σας


TSVIGKOU

3 Φεβρουαρίου 2017

fendi-bwss17-098.jpg

Glitter Lips: Είναι το trend που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας εδώ και καιρό. Μάλιστα ήταν το ιδανικό look, για το  Πρωτοχρονιάτικο και το Χριστουγεννιάτικο στιλ μας. Είναι glam, sexy και σίγουρα δημιουργεί statement στο μακιγιάζ σας.

Shiny Lips: Σας δείχνουμε πως να τα αποκτήσετε

Gothic Lips: Ο φετινός χειμώνας απαιτούσε σκούρα χείλη, πιο dark και από τα burgundy που ήταν top trend, τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα είναι μία επιλογή που ταιριάζει σε γυναίκες με συγκεκριμένο στιλ και από την άλλη απαιτεί αψεγάδιαστα, ενυδατωμένα χείλη. Ένα τόσο σκούρο χρώμα στα χείλη σας, θα διαγράψει και την παραμικρή γραμμή-ρυτίδα που μπορεί να έχετε.

Δείτε το σκούρο κραγιόν που ψώνισε η beauty editor του jenny.gr

Extreme Cat Eyes: Για μία ακόμη φορά αναφερόμαστε σε ένα beauty trend που ταιριάζει σε συγκεκριμένο στιλ γυναικών. Σε ένα κορίτσι βέβαια που είναι στην ηλικία των 20 μία υπερβολικά τραβηγμένη γραμμή στο eyeliner δημιουργεί statement, από την άλλη σε μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που το στιλ της είναι κλασσικό-κομψό, θα δείχνει κάπως περίεργο επάνω της ένα beauty look αντίστοιχο με αυτό της Amy Winehouse. 

Ας βάλουμε ένα STOP στη γραμμή του eyeliner

Υπερβολικό Ρουζ: Σε μικρή ηλικία προσθέτει φρεσκάδα και ζωντάνια, όταν μεγαλώνουμε και προσθέτουμε υπερβολικό ρουζ, είναι σα να έχουμε κάνει λάθος με το μακιγιάζ μας. 

Πώς γίνεται το ρουζ να κάνει εντυπωσιακό το μακιγιάζ για το γραφείο;

Από την άλλη να θυμάστε ότι κάθε γυναίκα έχει το προσωπικό της στιλ, το οποίο μάλιστα είναι μοναδικό. Ακόμα και τα παραπάνω makeup looks μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα σε μία γυναίκα ηλικίας 30, 40 ή 50 και να δείχνουν ξένα σε μία μικρή εικοσάχρονη. Δε σας σταματά κανείς λοιπόν να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω, αν ταιριάζει στο στιλ σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.