ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το μυστικό για να μην τρέχει η μάσκαρα και το eyeliner


TSVIGKOU

25 Φεβρουαρίου 2017

versace-bwaw1617-084.jpg

Το μυστικό για να σταματήσουν να τρέχουν τα προϊόντα που έχουμε βάλει στην περιοχή των ματιών, είναι η καλή βάση. Όταν τονίζουμε μάτια με μολύβι, με αρκετή μάσκαρα και eyeliner προτείνετε πάνω από το foundation ή το concealer, να πουδράρουμε ελαφρώς, έτσι ώστε να μην υπάρχει υγρασία. Η λιπαρή επιδερμίδα, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί από λάθος για τον τύπο δέρματος κρέμα, από υγρά προϊόντα που δεν έχουν δουλευτεί αρκετά και δεν έχουν απορροφηθεί ακόμα και από υπερβολική ποσότητα υγρών-λιπαρών προϊόντων είναι το "ιδανικό έδαφος" για να κυλήσει οποιοδήποτε προϊόν, έχουμε εφαρμόσει στην περιοχή των ματιών.
Πουδράρωντας ελαφρά, με διάφανη πούδρα-δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κάποιο βαρύ προϊόν-, η περιττή λιπαρότητα απορροφάται, το μάτι μας είναι στεγνό και δεν υπάρχει περίπτωση να μουντζουρωθούμε, παρά μόνο αν τρίψουμε με το χέρι μας τα μάτια μας. 
Ακόμα και αν ιδρώσετε ή δακρύσετε, με ένα στεγνό χαρτομάντηλο, ταμπωνάρετε την περιοχή των ματιών σας, με απαλές κινήσεις και να είστε σίγουρες ότι δεν πρόκειται τίποτα να τρέξει.

[gallery-716327]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.