ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς χρησιμοποιούμε το καλοκαιρινό bronzer όλο το χρόνο;


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2017

kors-bss15-048.jpg

Ιδανικά για αυτή την εποχή προτιμάμε τα matte και όχι αυτά που περιέχουν glitter-ωστόσο ακόμα και αυτά, αν χρησιμοποιηθούν με σωστό τρόπο έχουν αποτέλεσμα.

Ο σωστός τρόπος να κάνουμε κοψίματα, με ένα προϊόν σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτή που μας ταιριάζει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέγουμε το καλοκαιρινό μας bronzer.

Βουτάμε ένα φουντωτό πινέλο για ρουz στo bronzer και στη συνέχεια το τινάζουμε ελαφρώς, να φύγει το περιττό υλικό. Μπορούμε να ακουμπήσουμε ελαφριά το πινέλο στο χέρι μας, για να δούμε πώς βγαίνει η απόχρωση και ανάλογα κρίνουμε αν χρειαζόμαστε περισσότερο ή λιγότερο προϊόν. Στη συνέχεια το τοποθετούμε εκεί που ξεκινάει το κόκαλο των μήλων μας-κάτω από τους κροτάφους. Με απαλές, κυκλικές κινήσεις εφαρμόζουμε το bronzer, στο σημείο που ψιλαφίζουμε το κόκαλο και το σβήνουμε προς τα κάτω. Σκεφτείτε σα να σχηματίζετε μικρούς κύκλους πάνω στο κόκαλο, ενώ παράλληλα προχωράτε προς το μάγουλό σας. Αν σε κάποιο σημείο παρατηρήσετε ότι είναι έντονη η απόχρωση, καθαρίστε το πινέλο σας και κάνετε blend. Όσο περισσότερο, δουλεύετε το προϊόν με το πινέλο, τόσο περισσότερο σβήνει!

[gallery-716411]

Πώς κατάφερα να διατηρήσω το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μου από το πρωί, μέχρι το βράδυ

Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σας έχει αρκετή υγρασία σε κάποιο σημείο, γιατί  μπορεί να μην έχει απορροφηθεί η κρέμα σας ή να εφαρμόσατε αρκετό foundation, μπορεί να σημιουργηθεί στάμπα. Γι αυτό πριν προχωρήσετε με το bronzer, βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι λεία σε κάθε της σημείο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μέχρι και μία διάφανη πούδρα ή να ταμποναριστείτε απλά και με απαλές κινήσεις με ένα pom pom.
Δώστε φρεσκάδα στο look σας προσθέτωντας ελάχιστο ρουζ σε ροζ ή κοραλί απόχρωση, στο κέντρο των μήλων σας. 

Τι δεν πρέπει να κάνουμε;

Δεν κάνουμε κάθετες κινήσεις με ένα πινέλο, Δεν ξεχνάμε να ελέγξουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη ανφάς και προφίλ. Μπορεί να είμαστε ικανοποιημένες όταν κοιταζόμαστε ανφάς και να έχουμε τα τέλεια κοψίματα, αν γυρίσουμε όμως στο μάγουλό μας να υπάρχει μία καφέ γραμμή-στάμπα. Δεν είμαστε γενναιώδορες με τις ποσότητες, ιδιαίτερα για προϊόντα που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι που είμαστε μαυρισμένες.

Βάλτε λοιπόν το bronzer ξανά στο τσαντάκι με τα καλλυντικά σας και χρησιμοποιήστε το με σωστό τρόπο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.