ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η συλλογή Isabel Marant x L’Oreal Paris θα σας κάνει να μοιάζετε με τις cool Γαλλίδες


CHRYSAD

7 Οκτωβρίου 2018

isabelmarrant.jpg

Αν κάθε φορά που μπαίνετε στο Pinterest και στο Instagram «σώζετε» φωτογραφίες με τις ανεπιτήδευτα cool και stylish Γαλλίδες, τότε αυτή η συλλογή μακιγιάζ θα γίνει η αγαπημένη σας. Η είδηση της συνεργασίας της Isabel Marant με την L’Oreal Paris κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή που την πιάσαμε στα χέρια μας και δοκιμάσαμε όλα τα προϊόντα.

Πώς να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς

«Τα προϊόντα της συλλογής είναι ακριβώς αυτά που θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου. Τα βασικά προϊόντα για κάθε μέρα, για τις γυναίκες που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Προσέγγισα αυτή τη συλλογή μακιγιάζ με τον ίδιο τρόπο που σχεδιάζω τις ready-to-wear συλλογές μου: να φοριούνται οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Για μένα, το Parisian Cool δεν έχει να κάνει με την τελειότητα που βλέπουμε στα social media, έχει να κάνει με τη φυσική κομψότητα. Σούπερ φυσικό look για το πρωί και μετά statement πινελιάς για το βράδυ με dark βλέμμα ή ζωηρά κόκκινα χείλη. Αλλά ποτέ και τα δύο μαζί. Και πάντα φορεμένα σχεδόν ανεπιτήδευτα. Η ατέλεια έχει τη δική της γοητεία. Έχουμε δημιουργήσει τόνους και αποχρώσεις για natural looks: ένα nude κραγιόν, μια διάφανη μάσκαρα, ένα tint για τα μάγουλα που δίνει αυτό το γοητευτικό χρώμα υγείας. Αυτή η συλλογή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε: είτε για μια special μέρα είτε για ένα πάρτι, είναι τα απαραίτητα που θα έχετε πάντα στην τσάντα σας, εκείνα που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας. Αυτά τα βασικά προϊόντα δεν προορίζονται για ένα εντελώς νέο look αλλά για να βάλουν πινελιές κομψότητας στο look που ήδη έχετε», είχε δηλώσει η Isabel Marant και εμείς που τα δοκιμάσαμε ήδη επιβεβαιώνουμε τα λόγια της.

Η συλλογή αποτελείται από πέντε πολυχρηστικά προϊόντα: παλέτα σκιών, διάφανη μάσκαρα για φρύδια και βλεφαρίδες, lip/cheek gloss, highlighter και κραγιόν.

Δεν πάτε πουθενά χωρίς κραγιόν; Αυτή είναι η νέα τάση που πρέπει να ξέρετε

Το αγαπημένο προϊόν της ίδιας της σχεδιάστριας είναι αυτό που ξεχωρίσαμε και εμείς οι Jennettes και δεν είναι άλλο από το κόκκινο κραγιόν.

Η συλλογή πάντως περιλαμβάνει επτά αποχρώσεις για τα χείλη σας, οπότε αποκλείεται να μην βρείτε ακριβώς αυτή που ψάχνετε και σας ταιριάζει. «Πανέμορφο και μόνο του, το κραγιόν γίνεται ακόμα πιο ισχυρό όπλο όταν συνοδεύεται από ένα χαμόγελο! Ένα όμορφο κόκκινο κραγιόν μπορεί να σάς φτιάξει την διάθεση όταν αυτή βρίσκεται στα κάτω της. Για αυτή τη συλλογή δημιουργήσαμε επτά αποχρώσεις Color Riche. Δύο nude, για ένα "γυμνό" look στα χείλη, τρία διαφορετικά κόκκινα για αυτά τα τολμηρά χείλη που φέρνουν τον ήλιο σε μια γκρίζα Παριζιάνικη μέρα και δύο πιο βαθιές δαμασκηνί αποχρώσεις», εξήγησε η Marant.

Εμείς πάντως δεν σκοπεύουμε να βγάλουμε από τα χείλη μας σύντομα την κόκκινη απόχρωση Saint Germain Road. Εσείς ποια ξεχωρίζετε;

Με αυτό το τρικ των makeup artists θα μπορείτε να φοράτε σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.