ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε το make up look της Kristen Stewart που επέλεξε για το show της Chanel


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2019

49554403_5358p66180266772_2400739237042461807_n.jpg

H Kristen Stewart ήταν μία από τις λαμπερές καλεσμένες που παρακολούθησαν το show της Chanel Haute Couture για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 στο Παρίσι. Η 28χρονη ηθοποιός, η οποία είναι το πρόσωπο του οίκου εμφανίστηκε με ένα απρόσμενο look που έκλεψε όλα τα βλέμματα και φυσικά τα φλας των φωτογράφων.

Η Stewart επέλεξε ένα έντονο makeup look – ακολουθώντας το ύφος του μακιγιάζ των μοντέλων του show. Τόνισε τα πράσινα μάτια της κάνοντας ένα έντονο smokey eye με μια πολύ εντυπωσιακή σμαραγδί απόχρωση και συμπλήρωσε το look της με ένα πορτοκαλί –κόκκινο lipstick ολοκληρώνοντας έτσι ένα αψεγάδιαστο στιλ.

Όπως ήταν φυσικό η εμφάνισή της ξεχώρισε στο fashion show επιλέγοντας να κάνει ένα τόσο εντυπωσιακό make up look - που θέλουμε να το αντιγράψουμε.

Εάν εμπνευστήκατε από αυτή την εμφάνιση και θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ, τα παρακάτω καλλυντικά είναι τα ιδανικά:

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette

Mac Retro Matte Liquid Lipcolour

Δείτε επίσης:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.