ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δημιουργήστε ένα βραδινό μακιγιάζ σε λίγα λεπτά


Ελένη Τσούτση

31 Δεκεμβρίου 2019

Δημιουργήστε ένα βραδινό μακιγιάζ σε λίγα λεπτά

Αν και η εποχή θέλει αρκετά φυσικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες, υπάρχουν στιγμές που απαιτούν το makeup να είναι λίγο πιο έντονο. Χωρίς υπερβολή, αλά με προσοχή και φινέτσα μπορείτε να κάνετε την τέλεια βραδινή εμφάνιση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Σε πρώτη φάση ενυδατώστε το δέρμα με την κρέμα προσώπου και βάλτε ανάλογο προϊόν και στην περιοχή των ματιών σας. Συνεχίστε απλώνοντας το makeup στο πρόσωπο και στο λαιμό για ομοιομορφία. Βάλτε concealerκάτω από τα μάτια, ταμποναριστά.

Επειδή είναι καλοκαίρι τολμήστε ένα makeup σε bronze τόνους για να δώσει χρώμα στην επιδερμίδα και εφαρμόστε στο πηγούνι, στα μάγουλα, τη μύτη και το μέτωπο. Στα μάτια εφαρμόστε χρυσή σκιά, σε κρεμώδη υφή, διότι θα δείχνει ακόμα πιο φυσικό το αποτέλεσμα.  Ένα ρουζ στα μήλα σε peach απόχρωση και ολοκληρώστε με ροζ ή κοραλί ανοιχτόχρωμο lipstick.

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερη ένταση στο μακιγιάζ, προσθέστε μία γραμμή αδιάβροχου eyeliner, αλλά προτιμήστε nude lipstick. Επίσης, μπορείτε να τονίσετε περισσότερο τα χείλη σας με έντονα κραγιόν και στα μάτια σας να βάλετε μόνο ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.