ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Hailey Bieber ακολουθεί διαφορετική ρουτίνα περιποίησης τον χειμώνα και αυτό είναι το μυστικό της


Ελένη Τσούτση

7 Δεκεμβρίου 2020

H Hailey Bieber ακολουθεί διαφορετική ρουτίνα περιποίησης τον χειμώνα και αυτό είναι το μυστικό της

Η Hailey Bieber αγαπά να περιποιείται την επιδερμίδα της, και φυσικά η δουλειά της ως μοντέλο, την κάνει αρκετά σχολαστική. Συχνά μάλιστα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού οι followers της θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά της.

Η ίδια στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχει πρόβλημα με τα σημάδια ακμής και τη λιπαρότητα, και είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τα skincare προϊόντα που εφαρμόζει στο δέρμα της. Τώρα λοιπόν, που η θερμοκρασία πέφτει, μοιράζεται με τους followers όλες τις λεπτομέρειες από τη νέα καθημερινή της ρουτίνα.

Το όμορφο μοντέλο ξεκινάει με μια ενυδατική μάσκα σε όλο το πρόσωπο και έπειτα με τα eye patches που τα αφήνει για 10 λεπτά προκειμένου να δράσουν σωστά.

jenny.gr

Πρόκειται για την Summer Friday Jet Lang Mask που αγαπούν πολύ οι stars, και συνεχίζει με τις Loops Beauty Eye Masks που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών. Τέλος, χρησιμοποιεί έναν ορό με πεπτίδια και έναν ενυδατικό με niacinamide στη σύνθεσή του.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.