ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Charlize Theron έκανε ένα αστείο για το μακιγιάζ της Kylie Jenner και γίνεται viral


Ελένη Τσούτση

10 Δεκεμβρίου 2020

Η Charlize Theron έκανε ένα αστείο για το μακιγιάζ της Kylie Jenner και γίνεται viral

H Charlize Theron χθες έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει, και μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει τον δικό της τρόπο να μιλάει και να εκφράζει την άποψή της για τα πράγματα γύρω της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός "τρόλαρε" την Kylie Jenner για το πώς βάφεται και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να γελάσουμε.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ποια είναι ποια;» και συγκρίνει τις ικανότητες που έχει στο μακιγιάζ σε σχέση με την Kylie Jenner. Υπάρχει μια selfie της Kylie Jenner, η οποία είναι guru του μακιγιάζ και η εικόνα της είναι αψεγάδιαστη αλλά ίσως και υπερβολική, και από την άλλη ποζάρει η Theron με το μακιγιάζ που δημιούργησαν για εκείνη τα παιδιά της.

Το αποτέλεσμα στην περίπτωση της Charlize Theron είναι αστείο αφού το κραγιόν έχει φύγει από τη θέση του, αλλά αφήνει να εννοηθεί με χιούμορ, πως το δικό της look είναι καλύτερο. Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση ξετρέλανε τους θαυμαστές της, αλλά μας έβαλε σε υποψίες ότι σχολίασε και το πόσο υπερβολικά επιλέγει να βάφεται η Kylie Jenner.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.