ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ωραιότερα ρουζ της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2021

Τα ωραιότερα ρουζ της άνοιξης
Τα ρουζ της άνοιξης

H άνοιξη θέλει χρώμα όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στο μακιγιάζ μας. Όλα γύρω μας γίνονται πιο χαρούμενα και γιατί να μην γίνει και το προσώπό μας κάνοντας απλές κινήσεις όπως το να βάλουμε μία έντονη απόχρωση ρουζ!

Το αγαπημένο στάδιο άλλωστε πολλών γυναικών στο μακιγιάζ είναι να εφαρμόσουν ρουζ στα ζυγωματικά τους - ανάμεσα σε αυτές ανήκω και εγώ-  για αυτό το λόγο έκανα μία mini έρευνα και ανακάλυψα τις πέντε ιδανικές αποχρώσεις που θα πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας για την άνοιξη.

Το ιδανικό ρουζ που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, θα δώσει στο πρόσωπό σας την φρεσκάδα αλλά και την υγιή όψη που χρειάζεται. Φυσικά αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στην αναζήτησή του τέλειου ρουζ που μπορεί με πολύ απλές κινήσεις να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

jenny.gr

Σύμφωνα μάλιστα με τους makeup experts,  oι rosy και peachy χρωματισμοί ταιριάζουν τέλεια στα ζυγωματικά κάθε γυναίκας και χαρίζουν λάμψη, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Εάν δεν ξέρετε, ποια απόχρωση να διαλέξετε, μπορείτε να επενδύσετε σε μία universal απόχρωση. Πείτε λοιπόν ναι σε ένα ρουζ και επαναφέρετε τη ζωντάνια στην επιδερμίδα σας.

Συγκεντρώσουμε λοιπόν και να σας παρουσιάζουμε σε μία λίστα τα 7 αγαπημένα μας ρουζ αυτή την περίοδο, που θα φέρουν την άνοιξη στο πρόσωπό σας.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.