ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To αναπάντεχο χρώμα σκιάς που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες 


Ελένη Τσούτση

23 Απριλίου 2021

To αναπάντεχο χρώμα σκιάς που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες 
To αναπάντεχο χρώμα σκιάς που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες 

Αν σας ζητούσαμε να διαλέξετε μία απόχρωση σκιάς που θα κολάκευε τα μάτια όλων των γυναικών, κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέγατε μαύρη ή καφέ. Είναι όντως οι ιδανικές αποχρώσεις για ένα smokey eye look, αλλά πλέον ένα ακόμα χρώμα έχει κάνει δυναμική είσοδο στα νεσεσέρ όλων των γυναικών.

Ο λόγος για το κερασί, το οποίο, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότερες παλέτες σκιών που κυκλοφόρησαν φέτος στην αγορά περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκούρα ροζ, κερασί απόχρωση, ενώ και πολλές celebrities την επιλέγουν για το μακιγιάζ τους ακόμα και σε red carpet events. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: η κερασί σκιά είναι τάση και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να την βλέπουμε ακόμα περισσότερο.

Αν σας τρομάζει η σκέψη να κυκλοφορείτε μία τόσο έντονη απόχρωση στα βλέφαρά σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ποσότητα ώστε να μειώσετε την ένταση ή επιλέξτε μία σκιά που να «πηγαίνει» περισσότερο προς το ροζ.

jenny.gr

L’Oreal Paris, Cherry my Cheri Eyeshadow Mega Palette

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.