ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Oscars 2021: Τα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς


Ελένη Τσούτση

26 Απριλίου 2021

Oscars 2021: Τα ωραιότερα beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Η μεγάλη βραδιά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες με απόλυτη επιτυχία. Τα Oscars 2021 όπως και κάθε φορά, τα είχαν όλα μεγάλους νικητές, συγκίνηση, ανατροπές αλλά φυσικά μοναδικές εμφανίσεις. 

Μερικές από αυτές άξιζαν βράβευση αφού κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν και να μπουν στη λίστα των καλύτερων εμφανίσεων στην ιστορία των βραβείων. 

Τα φετινά Oscars λόγω της πανδημίας προβλήθηκαν σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών το εμβληματικό Dolby Theatre στο Hollywood, που παραδοσιακά τη φιλοξενεί. Όπως σημειώσαμε οι λαμπερές παρουσίες ήταν πολλές και όπως φαίνεται οι stars έβαλαν τα δυνατά τους για το ποια θα "επικρατήσει" στο κόκκινο χαλί.

Εμείς θα κάνουμε focus στο μακιγιάζ και τα μαλλιά που επέλεξαν οι stars για να αναδείξουν τις δημιουργίες τους. Από την Halle Berry που εμφανίστηκε με νέο εντυπωσιακό hair look, την Margot Robbie που δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε με αφέλειες μέχρι την αλαβάστρινη επιδερμίδα της Vanessa Kirby.

Δείτε στην παρακάτω gallery τι επέλεξαν οι αγαπημένες celebrities με την ομάδα τους για τα Oscars 2021:


jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.