ΟΜΟΡΦΙA ΜΑΚΙΓΙAΖ

7 λεπτόρρευστα foundations που θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2021

7 λεπτόρρευστα foundations που θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι
7 λεπτόρρευστα foundations που θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι

To καλοκαίρι σημαίνει ελαφριά ρούχα αλλά και ελαφρύ μακιγιάζ. Η βάση για ένα όμορφο μακιγιάζ είναι το foundation και οι ειδικοί τονίζουν πόσο σημαντικό είναι κάθε εποχή να το αλλάζουμε ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή. Χρειαζόμαστε λοιπόν μία λίστα με τα πιο ελαφριά και λεπτόρρευστα foundations της αγοράς.

Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες θα ξοδεύεουν πολλές ώρες σε καταστήματα καλλυντικών για να βρουν το σωστό foundation για την επιδερμίδα τους που καλύπτει όλες τις ανάγκες της, αλλά και τον κατάλληλο τόνο. Όταν επιλέγετε makeup, δώστε σημασία στην υφή και την αίσθηση που σας αφήνει, πόσο γρήγορα και καλά απορροφάται από το δέρμα.

jenny.gr

Tips:

1. Οι κανονικές επιδερμίδες ανάλογα με το τελείωμα που επιθυμούν μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα ενυδατικά και στα ματ foundation.

2. Οι ξηρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδατικά foundation που έχουν λαμπερό τελείωμα για να αποφεύγουν ένα βαρύ αποτέλεσμα.

3. Οι επιδερμίδες με ακμή, δυσχρωμίες και ατέλειες χρειάζονται ένα foundation που να τους προσφέρει τη κάλυψη που επιθυμούν.

4. Οι λιπαρές-μικτές επιδερμίδες χρειάζονται ματ foundation με μεγάλη διάρκεια για να μένουν σταθερά και να μη γυαλίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα beauty brands έχουν προϊόντα και κάθε ένα από αυτά έχει ένα χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό. Ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας, το makeup αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε αλλά και τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

jenny.gr