ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αντίο μαύροι κύκλοι: Τα concealers που θα ξεκουράσουν το βλέμμα σας


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2021

Αντίο μαύροι κύκλοι: Τα concealers που θα ξεκουράσουν το βλέμμα σας
Αντίο μαύροι κύκλοι: Τα concealers που θα ξεκουράσουν το βλέμμα σας

To concealer είναι το μαγικό ραβδάκι του γυναικείου νεσεσέρ αφού αρκεί μία μόνο κίνηση για να καλυφθούν οι  μαύροι κύκλοι, να καμουφλαριστεί κάθε ατέλεια της επιδερμίδας όπως τα σημάδια κούρασης, η αυπνία, οι έντονες ρυτίδες, οι πόροι κλπ.

Plus, μπορεί να λειτουργήσει τονωτικά για την αυτοπεποίθησή σας. Η αλήθεια είναι ότι όταν οι δύσκολες μέρες με εκείνο το ενοχλητικό σπυράκι μας ταράζουν, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το καλύψουμε αν έχουμε το κατάλληλο concealer.

Tips:

- Πολλές φορές από βιασύνη ξεχνάτε πρώτα να εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα, έτσι όμως αφυδατώνεται η επιδερμίδα και σχηματίζονται αυτές οι ενοχλητικές λεπτές γραμμές που μοιάζουν με ρυτίδες. Plus, η ενυδατική βοηθάει στο να διατηρηθεί για περισσότερες ώρες το concealer στη θέση του.

- Mπορείτε να αναμείξετε λίγη από την κρέμα ματιών με το concealer, κάνοντάς το ευεργετικό για το ευαίσθητο σημείο κάτω από τα μάτια.

jenny.gr

- Ο πιο ιδανικός τρόπος για να το εφαρμόσετε είναι να σχηματίσετε ένα τρίγωνο, φτάνοντας μέχρι το ζυγωματικό και με ένα νωπό σφουγγαράκι, να ταμπονάρετε εκείνο το σημείο απαλά προκειμένου να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα το προϊόν και να καλύψει τους μαύρους κύκλους.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα πιο καλυπτικά concealers της αγοράς, αυτά που μπορούν να καμουφλάρουν ακόμη και τα ταουάζ και δεν θα σας προδώσουν ποτέ!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.