ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 mascara που θα σας χαρίσουν έντονο και sexy βλέμμα


Ελένη Τσούτση

29 Σεπτεμβρίου 2021

10 mascara που θα σας χαρίσουν έντονο και sexy βλέμμα
Οι μάσκαρα που θα σας χαρίσουν έντονο και sexy βλέμμα

Θέλετε πλούσιες βλεφαρίδες χωρίς να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό για να βάλετε extensions; Μία mascara για όγκο μπορεί να σας δώσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς καμία προσπάθεια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μία από τις προτάσεις μας και να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips, και να είστε σίγουρες ότι το βλέμμα σας θα σαγηνεύσει τους γύρω σας!

Για τέλεια εφαρμογή αντί να απλώσετε την mascara σε όλο το μήκος της τρίχας, επιμείνετε με το βουρτσάκι στην βάση της βλεφαρίδας κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο. Mε αυτή τη μέθοδο θα γεμίσετε όλα τα κενά. 

jenny.gr

Εxtra mascara tips:

- Πριν βάψετε τις βλεφαρίδες σας, τις πουδράρετε με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δουλέψετε καλύτερα τη mascar και να διακρίνετε ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.

- Καλό είναι να πλένετε συχνά το πινέλο από τη mascara.  Ακριβώς όπως καθαρίζουμε τα υπόλοιπα πινέλα, πρέπει να κάνετε και με το πινέλο της mascara, ιδιαίτερα όταν έχει μαζευτεί αρκετό προϊόν στις τρίχες.

- Χρησιμοποιείστε καστορέλαιο για να τις ενυδατώσετε. Είναι το ιδανικό συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.

- Αποφύγετε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, αν δεν είναι σίγουρες για σωστή χρήση.

Δημιουργείστε λοιπόν το πιο sexy βλέμμα με τις παρακάτω mascara:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.