ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H κόρη της Kamala Harris προτείνει να συμφιλιωθούμε με το μεσόφρυδό μας


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2021

H κόρη της Kamala Harris προτείνει να συμφιλιωθούμε με το μεσόφρυδό μας
H κόρη της Kamala Harris προτείνει να συμφιλιωθούμε με το μονόφρυδό μας

Τα πρότυπα ομορφιάς σίγουρα αλλάζουν και μάλιστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Κάτι που παλαιότερα δεν ήταν «κοινωνικά αποδεκτό» σήμερα δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Η Ella Emhoff, θετή κόρη της Kamala Harris, αντιπροέδρου των ΗΠΑ, μας θύμισε πώς η αποτρίχωση δεν είναι πλέον υποχρεωτική αλλά βρίσκεται στην ελεύθερη βούληση κάθε γυναίκας.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο show του Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μίλησε στη «Vogue» και είπε χαρακτηριστικά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

«Όταν ήμουν μικρότερη έκανα αποτρίχωση στο μεσόφρυδο, αλλά πρόσφατα σταμάτησα να το κάνω και είναι μια χαρά. Νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να συμφιλιωθούν με το μονόφρυδό τους».

Το νεαρό μοντέλο απορρίπτει επίσης την αποτρίχωση στις μασχάλες και πλέον δεν της αρέσει να εφαρμόζει στο πρόσωπό της foundation. Πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και στην εφημερίδα  «New York Times» για το πώς τα κορίτσια της ηλικίας της ταλαιπωρούνται από θέματα αυτοπεποίθησης όπως και εκείνη – «είναι δύσκολο να βγαίνεις σε αυτόν τον κόσμο που δίνει τόση βαρύτητα στο σώμα σου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)

Η Ella Emhoff έχει πάρει από τον δυναμισμό της μητέρας της και ονειρεύεται ένα κόσμο πιο ανοιχτό στο διαφορετικό. Ελπίζει μάλιστα να συμβάλλει ώστε να αλλάξει η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς και να επικρατήσει η ποικιλομορφία.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.