ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα viral καλλυντικά του Tik Tok που θέλουμε να δοκιμάσουμε τώρα


Ελένη Τσούτση

11 Οκτωβρίου 2021

Τα viral καλλυντικά του Tik Tok που θέλουμε να δοκιμάσουμε τώρα
Τα καλλυντικά που έχουν γίνει viral αυτή τη στιγμή στο Tik Tok

Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που μπορεί να σας κάνει να ξενυχτήσετε τόσο πολύ όσο το Tik Tok; H απάντηση είναι όχι.

Προσωπικά έχω παρασυρθεί πολλές φορές από τα video του Tik Tok και ειδικά όταν οι creators παρουσιάζουν νέα «δοκιμασμένα» καλλυντικά, τα οποία τα προσθέτω στη wishlist μου. Η beauty κοινότητα καταλαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο της πλατφόρμας, και δεν σταματά να μας ενημερώνει για όλα τα προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν να έχουν μία θέση στο νεσεσέρ μας.

Πολλές φορές βρισκόμαστε σε δίλλημα αν πρέπει να επενδύσουμε σε ένα νέο προϊόν ομορφιάς ή όχι. Πλέον, όμως, έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές απόψεις και πληροφορίες που σίγουρα μας βοηθούν στο να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Κάτι που κάνει το Tik Tok μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές στο θέμα, είναι το γεγονός ότι αν ένα προϊόν είναι πραγματικά καλό θα το παρουσιάσουν πολλοί χρήστες παράλληλα. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, πολλά προϊόντα μακιγιάζ περνούν από την αφάνεια στη δόξα μέσα σε λίγες ώρες. Γίνονται viral και έπειτα αμέσως sold out.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας για τη νέα σεζόν, η beauty λίστα που δημιουργήσαμε θα σας βοηθήσει. Από mascara, πούδρα μέχρι lip gloss, όλα βρίσκονται στην παρακάτω gallery:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.