ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σε ποια καλλυντικά αξίζει να επενδύσετε σε αυτές τις εκπτώσεις;


Ελένη Τσούτση

5 Νοεμβρίου 2021

Σε ποια καλλυντικά αξίζει να επενδύσετε σε αυτές τις εκπτώσεις;
Σε ποια καλλυντικά αξίζει να επενδύσετε σε αυτές τις εκπτώσεις;

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που έχουμε εκπτώσεις και είναι κάπως δύσκολο να αντισταθούμε. Καθημερινά τα νέα λανσαρίσματα στο κόσμο της ομορφιάς είναι πάρα πολλά πλέον και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις αγορές μας.

Το καλό, όμως, είναι πως και οι εταιρίες καλλυντικών κάνουν εκπτώσεις συχνότερα από ποτέ! Η ερώτηση, όμως, είναι: με τόσα καλλυντικά εκεί έξω, που αξίζει να ξοδέψουμε τα λεφτά μας;

jenny.gr

Σαν beauty junkie η αγάπη μου για τα καλλυντικά είναι δεδομένη και όπως είναι φυσικό αυτές οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία να ανανεώσω το νεσεσέρ μου. Η ιδέα ότι θα δοκιμάσω νέα προϊόντα μακιγιάζ με ενθουσιάζει αφού έχω στο μυαλό μου (για την ακρίβεια αποθηκευμένα στο Instagram) όλα τα νέα makeup looks και τις τάσεις που θα δοκιμάσω.

jenny.gr

Έτσι θα επισκεφτώ τα καταστήματα για να ανακαλύψω νέα λανσαρίσματα και να ανανεώσω το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου. Οι εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία λοιπόν να κάνουμε δώρα στον εαυτό μας - αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Παρακάτω θα βρείτε μερικά απλά tips που αν τα εφαρμόσετε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγορές σας θα είναι επιτυχημένες.

1. Δημιουργείστε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να αγοράσετε πριν επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα. Έχοντας μία λίστα θα αποφύγετε τυχόν σπατάλες.

2. Καλό είναι να δοκιμάζετε ορισμένα καλλυντικά καθώς πολλές φορές μπορεί να βλέπουμε κάποιο foundation για παράδειγμα online και η σύστασή του να διαφέρει στη πραγματικότητα. Οι αποχρώσεις και οι υφές ενδέχεται να διαφέρουν πολύ και καλό είναι να φρόντισετε να κάνετε μια δοκιμή για να δείτε αν ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σου.

3. Το πλέον σημαντικό είναι να δίνετε βάση στα συστατικά του κάθε προϊόντος πριν το αγοράσετε. Για παράδειγμα, αν έχετε λιπαρό δέρμα αποφύγετε να επενδύσετε σε καλλυντικά που δεν αναγράφουν «μη φαγεσωρογόνα» καθώς η επιδερμίδα σας ίσως δεν «αντιδράσει» καλά.

4. Τέλος, αν έχετε αμφιβολίες για ένα προϊόν και δεν ξέρετε αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτό, μπορείτε να ζητήσετε ένα δείγμα ώστε να τεστάρετε αν πραγματικά σας κάνει. Προσωπικά, το συγκεκριμένο tip με έχει σώσει πολλές φορές!

Δείτε λοιπόν τι θα αγοράσω στις φετινές εκπτώσεις και πάρτε ιδέες για τις δικές σας αγορές:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.