ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η makeup artist της Kendall και της Hailey αποκαλύπτει τα μυστικά τους για υπέροχο δέρμα


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2022

Η makeup artist της Kendall και της Hailey αποκαλύπτει τα μυστικά τους για υπέροχο δέρμα
Αν έπρεπε να διαλέξουμε το trend που είναι huge αυτή τη στιγμή και που είμαι σίγουρη πως όλες θέλετε να πετύχετε, αυτό είναι το glowy skin

Aρκεί μόνο να ακολουθήσετε την Kendall Jenner και την Hailey Bieber στο Instagram και με ένα πρόχειρο scroll down θα δείτε πολλές τέτοιες εικόνες στα προφίλ τους, τη μια κάτω από την άλλη.

Η ερώτηση είναι μια: πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το εφέ και στη δική σας επιδερμίδα; Την απάντηση την έχει η makeup artist τους, Mary Phillips. Κρατήστε λοιπόν,σημειώσεις!

Jenny.Gr

Ξεκινήστε με την ενυδάτωση

Το Α και το Ω είναι η καλή ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ. Αυτό θα σας εξασφαλίσει μια φρέσκια λαμπερή επιδερμίδα. Επενδύστε σε κρέμες που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο δέρματος και ακολουθήστε αυτή τη ρουτίνα καθημερινά. Το κλειδί για ένα τέλειο μακιγιάζ είναι η βαθιά ενυδάτωση.

Το primer είναι απαραίτητο

Εκτός από την ενυδάτωση, μπαίνει στο παιχνίδι και το primer. Το προϊόν που ουσιαστικά προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχθεί το makeup. Με την εφαρμογή του, το πρόσωπό μας γίνεται ο τέλειος καμβάς για foundation, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση της βάσης για περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

Jenny.Gr

Ανακαλύψτε το ιδανικό foundation για εσάς

Και οι δυο σταρ χρησιμοποιούν foundation με ελαφριά σύσταση και φυσικά που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Ο makeup artist τους δηλώνει ότι πάντα το εφαρμόζει ομοιόμορφα ενώ το σετάρει με πούδρα για να μην δημιουργούνται ενοχλητικές γυαλάδες.

Glowy skin is in!

Η Mary Phillips ακόμη αναφέρει ότι το μυστικό για glossy skin έχε να κάνει με τον τρόπο που απλώνετε τα κρεμώδη προϊόντα. Κάθε στρώμα προϊόντος πρέπει να είναι πολύ λεπτό και πρέπει να κάνετε απαλές κινήσεις όταν απλώνετε τα προϊόντα έτσι ώστε να μην αλλάζει η φόρμουλα τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.