ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bobbi Brown: Η διάσημη makeup artist δίνει τα καλύτερα tips μακιγιάζ για γυναίκες 50+


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2022

Bobbi Brown: Η διάσημη makeup artist δίνει τα καλύτερα tips μακιγιάζ για γυναίκες 50+
Είναι μία από τις top makeup artists και πάντα έχει κάτι ξεχωριστό να μας διδάξει

Μετά τη διαφορετική συμβουλή που έδωσε για το contouring, τώρα η διάσημη makeup artist έρχεται να δώσει νέες συμβουλές σε όλες τις γυναίκες άνω των 50. Ανάμεσα στα video των εφήβων που χορεύουν στο TikTok και μας διασκεδάζουν, υπάρχει και το beauty community που φαίνεται να είναι πολύ δυνατό. Η Bobbi Brown πλέον ως TikToker έχει να μοιραστεί πολλά μυστικά ομορφιάς με το κοινό της και όχι μόνο για τους Gen-Z.

«Υπάρχει ένα ισχυρό κοινό 50+ στο TikTok και αυτή η κοινότητα με υποστήριξε πολύ. Για περισσότερα από 30 χρόνια, το μήνυμά μου αφορούσε σταθερά το να είσαι αυθεντικός και ο εαυτός σου, και το κοινό του TikTok φαίνεται να λαχταρά αυτό το μήνυμα. Όλοι πρέπει να ακούμε περισσότερα θετικά μηνύματα σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού και την αγάπη για τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή.», δήλωσε χαρακτηριστικά η makeup artist στη Vogue.

«H φιλοσοφία μου ήταν πάντα να μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να χρησιμοποιείς το μακιγιάζ για να βελτιώσεις τα φυσικά σου χαρακτηριστικά», προσθέτει.

«Αυτό που λέω στο TikTok είναι αυτό που κήρυττα σε όλη μου την καριέρα – υπάρχει πολύ αρνητικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει να κάνει με το να καλύπτετε τα ελαττώματά σας και να φαίνεστε πάντα τέλειοι. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μου».

Αντίθετα, η ίδια εστιάζει στα θετικά και γιορτάζει τις διαφορές στα πρόσωπα των ανθρώπων. Είναι σημαντικό να ακούγονται τέτοιες απόψεις από ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της ομορφιάς καθώς όλες μας έχουμε ανάγκη να αγαπήσουμε περισσότερο την φυσική μας πλευρά.

Η Bobbie Brown λοιπόν έδωσε 3 απλές συμβουλές στις γυναίκες 50+ που ρεαλιστικά μπορεί καθεμία να τις υιοθετήσει στην καθημερινότητά της. Χαρακτηριστικά στο video είπε ότι η ενυδάτωση είναι το πρώτο βήμα (χωρίς να ξεχνάνε το λαιμό και το ντεκολτέ), να καλύπτουν τις κοκκινίλες ή τυχόν δυσχρωμίες με ένα concealer και τέλος να εφαρμόζουν λίγο ρουζ με shimmer που θα χαρίσει λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό τους. Συμβουλές εύκολες, απλές που δεν χρειάζονται πολλά προϊόντα!

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.