ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες mascaras που μπορείτε να αγοράσετε τώρα


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2022

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες mascaras που μπορείτε να αγοράσετε τώρα
Instagram/@Emma Chen
Τα κραγιόν πλέον μπορεί να μην τα ανανεώνουμε τόσο συχνά καθώς φοράμε μάσκες προστασία αλλά μπορούμε να τονίσουμε το βλέμμα μας επιλέγοντας την κατάλληλη mascara

​Το πρώτο πράγμα είναι πρώτα, σκεφτείτε το είδος των βλεφαρίδων που θέλετε. Ενώ ορισμένες προτιμούν ένα διακριτικό αποτέλεσμα, άλλες προτιμούν ένα έντονο βλέμμα με περισσότερο δραματικό ύφος. Στην αγορά υπάρχουν φόρμουλες που καλύπτουν κάθε προτίμηση - από τον διαχωρισμό και την πυκνότητα μέχρι τον όγκο.

H mascara λοιπόν είναι το beauty item στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί αφού χαρίζει ένταση στα μάτια και κάνει κάθε makeup look ακόμη πιο ενδιαφέρον. Το ζήτημα είναι να βρει η καθεμία την mascara που ταιριάζει στις ανάγκες της, αφού οι βλεφαρίδες διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Όταν λοιπόν επενδύσετε σε μία νέα mascara, καλό είναι να σκεφτείτε αν θέλετε μήκος, όγκο ή περισσότερη πυκνότητα στις βλεφαρίδες σας ή και όλα μαζί!

Jenny.Gr

Τips:

Αντί να απλώσετε τη μάσκαρα σε όλο το μήκος της τρίχας, επιμείνετε με το βουρτσάκι στη βάση της βλεφαρίδας, κάνοντας μικρές κινήσεις και πιέζοντας ελαφρά στο βλέφαρο. Έτσι, θα φτάσετε ακόμη και τις πιο μικρές τρίχες και θα γεμίσετε όλα τα κενά.

Η mascara είναι ένα makeup product που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του, με λίγο ρουζ. Αν όμως θελήσετε να βάψετε τα μάτια σας, τότε πρέπει να τονίσετε περισσότερο τις βλεφαρίδες σας. Και μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες, κάνουν το βλέμμα ακόμα πιο επιβλητικό.

Δώστε τον τέλειο όγκο στις βλεφαρίδες σας με τις παρακάτω top mascaras της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.