ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

MFW: 5 beauty trends που ξεχωρίσαμε στο catwalk


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2022

MFW: 5 beauty trends που ξεχωρίσαμε στο catwalk
Σειρά έχει η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και είμαστε έτοιμες να καταγράψουμε όλες τις τάσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν

Το MFW έχει πάντα κάτι μοναδικό να μας προσφέρει τόσο από τις μοναδικές δημιουργίες των ιταλικών οίκων μόδας όσο και μέσα από τα ευφάνταστα beauty looks των μοντέλων. Οι makeup artists και οι hairstylists έδωσαν τον δικό τους χαρακτήρα σε κάθε οίκο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αληθινά υπέροχο!

Μετά από αρκετές σεζόν αποχής από τα catwalks, οι experts εμπνεύστηκαν από εμβληματικά έργα τέχνης αλλά και από τις δημιουργίες των οίκων με στόχο να δημιουργήσουν νέες προτάσεις αλλά και τάσεις.

Μάλιστα, μερικά από τα παρακάτω beauty trends μπορείτε να τα υιοθετήσετε από τώρα!

Wet look

Υπάρχει κάτι περισσότερο ριζοσπαστικό και ανατρεπτικό από τα βρεγμένα μαλλιά; O οίκος Fendi μέσα από το τελευταίο του fashion show μάς έδωσε την απάντηση – όχι! Τα βρεγμένα μαλλιά έχουν έναν ιδιαίτερο δυναμισμό που έκαναν τα μοντέλα ακόμη πιο sexy ενώ ολοκλήρωσαν το τελικό look μοναδικά.

Μεταλλικές υφές

Τα μεταλλικά στοιχεία στο μακιγιάζ σίγουρα δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν εύκολα όλες οι γυναίκες, (αφού ανήκουν στις τολμηρές τάσεις), όμως αν το αποφασίσουν, τότε το πρόσωπο αποκτά μια υπέροχη λάμψη και γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στο show του Gucci, είδαμε να κυριαρχούν οι μεταλλικές υφές στα μάτια και αυτό έμοιαζε σαν πραγματικό αξεσουάρ.

Purple lips

Όταν σκεφτόμαστε τις επιλογές που έχουμε στα κραγιόν μας, το μόνο εύκολο είναι να στραφούμε σε μια κόκκινη ή nude απόχρωση. Τι θα λέγατε όμως αν από αύριο επιλέγατε μια «έξω από τα συνηθισμένα» απόχρωση, όπως αυτές που θαυμάσαμε στον οίκο Gucci; Οι πιο σκούρες και σπάνιες αποχρώσεις επέστρεψαν και μπορείτε να τις δοκιμάσετε, δημιουργώντας ένα διαφορετικό makeup look!

Dark eyes

To έντονο βλέμμα αποτελεί μια διαχρονική τάση στην ομορφιά. Σκοτεινό, σέξι και αλλόκοτο και ο οίκος Versace το έκανε να φαίνεται άκρως θελκτικό. Ο συγκεκριμένος οίκος έκανε focus στο μακιγιάζ των ματιών και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήσυχους τόνους, δίνοντας ένα θεατρικό εφέ σε όλο το look.

Velvet skin

Στον οίκο Prada δόθηκε έμφαση στην υφή της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα δέρμα, σχεδόν διάφανο. Στόχος ήταν να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά, όπως η όμορφη και υγιής επιδερμίδα χωρίς λάμψεις και χρώματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.