ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 foundations που μένουν σταθερά ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2022

6 foundations που μένουν σταθερά ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες
Ανανεώστε τo foundation σας με ένα από την παρακάτω λίστα, αν έχετε λιπαρό δέρμα

Όταν η κουβέντα έρχεται στη λιπαρή επιδερμίδα, δεν μπορώ να μη σκεφτώ τις φίλες μου, με τις οποίες πάντα συζητάμε πώς θα διαχειριστούμε αυτήν την ενοχλητική λιπαρότητα που εμφανίζεται συνήθως στη ζώνη Τ. Τα αιώνια ερωτήματά μας ήταν πάντα: «Ποιο foundation να επιλέξω; Υπάρχει ακόμη πιο ματ υφή;».

Φαντάζομαι λοιπόν ότι αυτές τις ερωτήσεις θα έχετε και οι περισσότερες από εσάς, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και θα θέλετε να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με πιο σταθερά foundation που να αντέχουν τη ζέστη.

Jenny.Gr

Όσες έχετε λιπαρές ή ακόμη και μεικτές επιδερμίδες καλό είναι να επιλέξετε foundation με σύνθεση oil-free και mat-finish, έτσι ώστε να πετύχετε ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης, οι makeup artists προτείνουν να ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας με τον καθαρισμό του προσώπου σας με μια lotion για λιπαρά δέρματα και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας με μία κρέμα ελαφριά που απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα.

Έκανα λοιπόν την έρευνά μου και ετοίμασα μία λίστα με foundation που μένουν στη θέση τους και αναλλοίωτα ακόμη και στα πιο λιπαρά δέρματα.

Tip: Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια πουδράρετε με ένα φαρδύ πινέλο το πρόσωπο σας χωρίς να κάνετε υπερβολές.

1. Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

Jenny.Gr

Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και καλύπτει τις ατέλειες με προσαρμόσιμη, μεσαία έως υψηλή, κάλυψη. Δίνει ανάλαφρη και άνετη αίσθηση, δεν θα πιστεύετε τη μακρά διάρκειά του ενώ δεν χρειάζεται ανανέωση.

2. Infallible Pro-Matte 24HR Foundation

Jenny.Gr

Διαρκεί και δείχνει φυσικό όλη μέρα. Σύνθεση με μικρό-ίνες για 24Η διάρκεια Αντέχει στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη ζέστη, την ξηρότητα, την κίνηση, το άγγιγμα, την κούραση.

3. Forever Foundation, Dior

Jenny.Gr

Ένα foundation με εξαιρετικά ρευστή σύνθεση που προσφέρει υψηλή κάλυψη διάρκειας 24 ωρών συνδυάζοντας τον απόλυτο έλεγχο με τη φυσική ματ όψη για αποτέλεσμα «Kiss-Proof. Touch-Proof. Life-Proof. All Night. All Day.»

4. Nars Foundation

Jenny.Gr

Η μεγάλη διάρκεια επιτέλους συναντά την ελαφριά αίσθηση και τη λάμψη. Η ανάλαφρη και ανθεκτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα σμέουρου, μήλου και καρπουζιού, που λειαίνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν άμεσα την όψη της. Η ειδική τεχνολογία προσαρμογής στον τόνο της επιδερμίδας εγγυάται την ιδανική απόχρωση για εσάς.

5. Luminus Silk Foundation Giorgio Armani

Jenny.Gr

Υγρό make up της Giorgio Armani με ελαφριά υδαρή υφή, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, προσφέροντας ένα φρέσκο και ανάλαφρο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις λιπαρές επιδερμίδες.

6. Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Foundation

Jenny.Gr

Το Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Foundation συγχρονίζεται και εναρμονίζεται πλήρως με την επιδερμίδα σας και αντιστέκεται σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας. Βοηθά στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας αλλά και του αποτελέσματος της κίνησης που δημιουργούν οι εκφράσεις του προσώπου. Χαρίζει άψογο τελείωμα, που μοιάζει σαν μόλις να εφαρμόστηκε και διαρκεί 24 ώρες. Αφήνει φρέσκια αίσθηση και όψη, για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.