ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To tip για να εφαρμόσετε το ρουζ σας ώστε να επαναφέρετε τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2022

To tip για να εφαρμόσετε το ρουζ σας ώστε να επαναφέρετε τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σας
Ένα ρουζ μπορεί να ανανεώσει το μακιγιάζ σας και να χαρίσει φως στο πρόσωπό σας

Μετά την τέλεια απόχρωση κραγιόν και την καφέ mascara που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας, σειρά έχει το ιδανικό ρουζ για τα ανοιξιάτικα makeup looks σας.

Και οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και λάμψη της επιδερμίδας. Το καθαρό πρόσωπο με τα χείλη και τα μάγουλα που μοιάζουν να έχουν τόσο χρώμα όσο χρειάζεται. Αν θέλετε ένα όμορφο και δροσερό αποτέλεσμα, ανανεώστε το ρουζ σας και επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Η σωστή απόχρωση μπορεί να αναδείξει στη στιγμή τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και η επιδερμίδα σας να αποκτήσει τη πολυπόθητη φρεσκάδα. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ρουζ για λάμψη το οποίο θα είναι πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματος σας.

Jenny.Gr

Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει μια πιο φωτεινή επιδερμίδα και μπορείτε να το τοποθετήσετε στα μήλα του προσώπου σας. Με αυτή την τεχνική θα αναδειχθεί η ζωντάνια. Τέλος, καλό είναι να αποφύγετε να βάλετε στην περίμετρο του προσώπου καθώς μπορεί να το κάνει να δείχνει πιο πλατύ.

Είστε έτοιμες να επιλέξετε το τέλειο ανοιξιάτικο χρώμα ρουζ;

1. Rare Beauty Stay Vulnerable Melting Cream Blush

Jenny.Gr

2. Benefit Cosmetics Benetint Rose Lip & Cheek Tint

Jenny.Gr

3. Kjaer Weis Cream Blush

Jenny.Gr

4. Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Jenny.Gr

5. Glossier Cloud Paint

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS