ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Adele γιορτάζει τα γενέθλιά της χωρίς ίχνος makeup και είναι απλά υπέροχη


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2022

Η Adele γιορτάζει τα γενέθλιά της χωρίς ίχνος makeup και είναι απλά υπέροχη
Η Adele είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ αλλά αυτό που μας κερδίζει είναι η πιο απελευθερωμένη εικόνα της που φρόντισε να μας την υπενθυμίσει στα γενέθλιά της

Η Adele όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολύ αγαπάει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται μέσα από τον τρόπο που επιλέγει να επικοινωνεί τη ζωή της στα social media. Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και τα τελευταία δύο χρόνια μας απασχολεί, όχι μόνο με τα επαγγελματικά της, αλλά και τα προσωπικά της.

Η star σήμερα έχει γενέθλια, γίνεται 34 ετών και ανέβασε δυο υπέροχες φωτογραφίες στο προφίλ της που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα του post για τα γενέθλιά της τα συναισθήματά της:

«Τι διαφορά κάνει ένας χρόνος! Αν ο χρόνος συνεχίζει να θεραπεύει και να εξομαλύνει όλες τις πτυχές στη ζωή μου όπως κάνει καθώς περνούν τα χρόνια, δεν μπορώ να περιμένω να γίνω 60! Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη! Τόσα μαθήματα, τόσες ευλογίες για να είμαι ευγνώμων. Αυτά είναι τα 34 και μ’ αρέσει πολύ που είμαι εδώ! Ευχαριστώ για την αγάπη των γενεθλίων, όπως πάντα»,

H Adele, μάλιστα, είναι ερωτευμένη με τον manager του LeBron James, Rich Paul από το 2021. Το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του και ζει τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα σχόλια.

Μετά το διαζύγιό της από τον Simon Konecki, είχε κλειστεί στον εαυτό της. Δυσκολευόταν να δει ότι της άξιζε να είναι χαρούμενη, όμως αυτό άλλαξε. «Έχει γίνει πολύ πιο κοινωνική και ανοίγεται ευκολότερα», είχε δηλώσει στο αμερικανικό People άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος.

Ένα είναι αυτό που διαπιστώνουμε ότι η Adele περνάει την καλύτερή της φάση κι αυτό φαίνεται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.