ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 celebrities που ανέδειξαν το σγουρό bob με τον καλύτερο τρόπο


Ελένη Τσούτση

6 Μαΐου 2022

7 celebrities που ανέδειξαν το σγουρό bob με τον καλύτερο τρόπο
Το bob είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling

Από το power bob μέχρι το γαλλικό bob, το hair bob είναι μια huge τάση στα μαλλιά που ξεκίνησε να μας απασχολεί από τις αρχές του 2022. Ειδικά αν έχετε σγουρά μαλλιά και ψάχνετε συνεχώς το κατάλληλο haircut, μπορείτε να εμπνευστείτε από το bob των celebrities -που φαίνεται ότι οι περισσότερες το έχουν επιλέξει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, καθώς κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και πλούσια.

To σγουρό bob είναι ένα κούρεμα ιδανικό για γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά. Αυτό το είδος bob είναι θηλυκό, παιχνιδιάρικο και εύκολα στο καθημερινό styling.

Οι experts τονίζουν ότι είτε έχετε ίσια μαλλιά είτε έχετε λεπτά, είτε σγουρά είτε κυματιστά, το bob κούρεμα θα το βρείτε το ίδιο εύκολο και βολικό. Οι διαφοροποιήσεις ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας θα σας επιτρέψει να τα φτιάχνετε πιο εύκολα.

Αν ψάχνετε έμπνευση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Συγκεντρώσαμε 7 celebrities που έχουν δοκιμάσει το σγουρό bob κούρεμα με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.