ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2022

Tips για να μη «λιώσει» το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι
Ανεξάρτητα από τις αποχρώσεις και τις υφές που θα επιλέξετε, υπάρχουν κάποια tips που θα το κρατήσουν σταθερό στο πρόσωπό σας

Η βάση είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα τέλειο μακιγιάζ αλλά πολλές φορές τυχαίνει να μας «εγκαταλείπει» νωρίς κατά την διάρκεια της ημέρας ενώ ίσως θεωρούμε ότι έχουμε κάνει όλα όσα πρέπει για να μην συμβεί! Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικά απλά βήματα που θα αλλάξουν τον τρόπο που εφαρμόζετε μέχρι τώρα το foundation σας χαρίζοντας περισσότερη διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε βάζοντας primer στο δέρμα σας, ειδικά στα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα μέτωπο, μύτη, μάγουλα. Βάζοντας primer θα έχετε matte αποτέλεσμα, θα μειωθεί η λιπαρότητα του δέρματος που δημιουργεί η ζέστη του καλοκαιριού και θα εξαφανιστούν οι πόροι. Συνεχίστε με την εφαρμογή foundation στην κατάλληλη απόχρωση.

Jenny.Gr

Σειρά έχουν τα μάτια όπου κι εκεί μπορείτε να εφαρμόσετε primer. Για καλοκαιρινό look μπορείτε να επιλέξετε σκιά σε μεταλλικό χρώμα και κρεμώδης μορφή. Απλώστε την καλά με το δάχτυλο, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα primers της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.