ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μυστικά για εντυπωσιακό μακιγιάζ όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2022

Τα μυστικά για εντυπωσιακό μακιγιάζ όλο το καλοκαίρι
Κάθε εποχή έχει τα δικά της tips μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθούμε για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα

To καλοκαίρι όμως μας εμπνέει περισσότερο είναι η αλήθεια αφού τα έντονα χρώματα και οι γυαλάδες πρωταγωνιστούν. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα tips για να αποκτήσετε το πιο λαμπερό μακιγιάζ του καλοκαιριού, χωρίς υπερβολές.

Το φετινό καλοκαίρι τα φωτεινά χρώματα και η φυσικότητα πρωτοστατούν στο μακιγιάζ και ανανεώνουν την εικόνα σας με μοναδικό τρόπο.

Jenny.Gr
  • Για το καλοκαίρι, προτιμήστε μια αδιάβροχη μάσκαρα λόγω της εφίδρωσης. Καλό είναι να μην το παρακάνετε με τις στρώσεις, καθώς το φυσικό look δεν χρειάζεται βλεφαρίδες «κάγκελο» για να εντυπωσιάσει. Μπορείτε αντί για μαύρη μάσκαρα να διαλέξετε κάποια άλλη όπως σκπύρο μπλε ή μωβ.
  • Αυτο το καλοκαίρι μην φοβηθείτε να βάλετε χρώματα στα μάτια σας όπως το κίτρινο, το λαχανί, το πορτοκαλί και άλλα εξαιρετικά φωτεινά και ζωντανά χρώματα. Λίγο χρώμα θα φωτίσει την επιδερμίδα σας και ένα απαλό eyeliner θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα. Για περισσότερη φωτεινότητα και υγιή εικόνα, πρόσθεστε concealer κάτω από τα μάτια , έτσι θα αναδειχθεί ακόμη πιο πολύ το μακιγιάζ των ματιών σας.
  • Ένα απαλό ροζ ή κοραλί ρουζ για λίγο χρώμα και πιο φρέσκια όψη είναι αρκετό για να δείχνετε φρέσκια και φυσική όλη μέρα.
  • Όσον αφορά την κάλυψη, μην επενδύσετε σε βαριά foundations ή τις πούδρες καθώς το καλοκαίρι συνέχεια ιδρώνουμε και το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο. Αντ’ αυτού προτιμήστε ένα αντηλιακό με φυσικό χρώμα που θα σου χαρίσει μια απαλή κάλυψη και παράλληλα θα σας προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.