ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Pουζ: Γιατί είναι το κλειδί του καλοκαιρινού μακιγιάζ (και τα 5 καλύτερα για να διαλέξετε)


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2022

Pουζ: Γιατί είναι το κλειδί του καλοκαιρινού μακιγιάζ (και τα 5 καλύτερα για να διαλέξετε)
Το ρουζ χαρίζει φως και τονίζει τις γωνίες του προσώπου. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε την αγαπημένη σας καλοκαιρινή απόχρωση και να αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας

Η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο και μαζί της και η ανάγκη να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Ακόμη και στο μακιγιάζ επιλέγουμε ελαφριές υφές και συστάσεις και εφαρμόζουμε λιγότερα προϊόντα. Το περίπλοκο μακιγιάζ δεν ταιριάζει με αυτή την εποχή.

Αν χρειάζεστε ένα προϊόν, αυτό είναι το ρουζ, το οποίο θα χαρίσει φυσικό φως στην επιδερμίδας σας και θα σμιλεύσει τα ζυγωματικά σας.

Μην ξεχνάτε ότι το φυσικό μακιγιάζ είναι μια διαχρονική τάση που λατρεύουν οι περισσότερες γυναίκες αφού σε ελάχιστα λεπτά έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Πριν επιλέξετε το ιδανικό ρουζ για εσάς πρέπει να σκεφτείτε τι είδους ρουζ χρειάζεστε. Η αγορά έχει τεράστια ποικιλία και πρώτα πρέπει να εξετάσετε αν σας βολεύει σε μορφή πούδρας, στικ ή σε υγρή μορφή. Κάτι ακόμη που καλό είναι να λάβετε υπόψη είναι πόσο λιπαρό είναι το δέρμα σας. Τα ρουζ σε κρεμώδη μορφή είναι καλύτερα για τις ξηρές ή μεικτές επιδερμίδες.

Aνακαλύψτε τα ωραιότερα καλοκαιρινά ρουζ της αγοράς:

Givenchy Prisme Libre Loose Powder No6 Flanelle Épicée

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush Refill

Kiko Milano Festival Glow 3D Blush

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Blush

Glossier Cloud Paint