ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Berry lips: Τα πιο σαγηνευτικά σκούρα κραγιόν για fall beauty looks


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2022

Berry lips: Τα πιο σαγηνευτικά σκούρα κραγιόν για fall beauty looks
Τα berry lips μπορούν να ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε fall makeup look

Εφόσον έχουμε ήδη καταγράψει τα beauty trends τους επόμενους μήνες, σειρά έχει να δούμε ποιο χρώμα θα πρωταγωνιστήσει στα χείλη μας. Τα berry lips είναι συνδεδεμένα με το φθινόπωρο. Τα σκούρα χείλη συνδυάζονται με την λαμπερή επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι φρέσκο και μοντέρνο. Τα κραγιόν επέστρεψαν επιτέλους δυναμικά και μάλιστα τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στα κορυφαία catwalks, δημιουργώντας ένα μυστηριώδες εφέ.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν τα χείλη βάφονται στις πιο dark αποχρώσεις, από το burgundy και το μοβ, μέχρι το τολμηρό rouge noir. Το πιο εντυπωσιακό όμως δεν είναι τόσο η απόχρωση των χειλιών, όσο ότι οι makeup artists προτείνουν τα μάτια να είναι ελαφρώς τονισμένα με μάσκαρα, η βάση φυσική, ενώ τα χείλη να δημιουργούν statement.

Αν θέλετε ένα πιο glossy φινίρισμα, αρκεί να εφαρμόσετε ένα μπορντό κραγιόν στα χείλη και από πάνω διαφανές gloss. Ένας ακόμα τρόπος για να πετύχετε τα τέλεια σκουρόχρωμα χείλη, είναι να αναμείξετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν.

Tip: Πριν από κάθε αγορά, δοκιμάστε το κραγιόν για να δείτε αν ταιριάζει στα χρώματά σας και να η υφή είναι αυτή που επιθυμείτε.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας berry lipsticks στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.