ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Alexa Chung: Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια κοστίζει λιγότερο από 3€


Ελένη Τσούτση

22 Οκτωβρίου 2022

Alexa Chung: Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια κοστίζει λιγότερο από 3€
Η Alexa Chung αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια και εμείς το βάλαμε ήδη στη λίστα μας

Η Alexa Chung εδώ και χρόνια μας χαρίζει σταθερά fashion, αλλά και beauty έμπνευση. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και αυτό μας αρέσει ακόμη πιο πολύ. Η βρετανική Vogue της ζήτησε να ανοίξει on camera την τσάντα της και να δείξει ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς. Εμείς φυσικά κάναμε focus σε ένα gel για τα φρύδια που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν το αλλάζει με κανένα άλλο. Alexa είναι αυτή, κάτι θα ξέρει!

H mascara που χρησιμοποιεί εκτός από αποτελεσματική είναι και οικονομική καθώς κοστίζει μόλις 2,80 ευρώ.

«Είναι στην πραγματικότητα μια διαφανής mascara, αλλά τη χρησιμοποιώ για τα φρύδια μου για να τα κρατά ψηλά».

Το βούρτσισμα των φρυδιών μπορεί να βοηθήσει στην ανύψωση της περιοχής των ματιών και να κάνει το βλέμμα να δείχνει ακόμη πιο φρέσκο. Ενώ στην αγορά υπάρχουν πολλά gel, σαπούνια και κρέμες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τα φρύδια, η διαφανής μάσκαρα της Chung – η Collection Color Lash All Day Wear Color Mascara in clear – είναι η τέλεια εναλλακτική.

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη, η οποία βοηθά στην ενίσχυση κάθε τρίχας. Ακόμη, η κεφαλή της βούρτσας έχει πολλά δόντια για να πιάνει γρήγορα κάθε τρίχα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με μολύβι φρυδιών.

Jenny.Gr

Collection Colour Lash All Day Wear Colour Mascara Clear

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.