ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Office Chic: 5 μακιγιάζ για το γραφείο που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

24 Οκτωβρίου 2022

Office Chic: 5 μακιγιάζ για το γραφείο που θα λατρέψετε
Έχετε κουραστεί να κάνετε κάθε μέρα το ίδιο μακιγιάζ για το γραφείο;

Κάθε μέρα βρισκόμαστε αντιμέτωπες με το ίδιο ερώτημα: «Τι μακιγιάζ να κάνω;» Αναζητάμε κάτι γρήγορο, φρέσκο και να ταιριάζει με το office look μας.

Ένα λαμπερό πρόσωπο είναι ό,τι καλύτερο για να δημιουργήσετε ένα όμορφο μακιγιάζ. Για να το πετύχετε προτιμήστε τα κρεμώδη προϊόντα που προσδίδουν αυτήν τη λάμψη, η οποία δείχνει απόλυτα φυσική, εφαρμόστε αρκετές στρώσεις mascara στις βλεφαρίδες για δραματικό αποτέλεσμα και καλοσχηματίστε τα φρύδια σας.

Το συγκεκριμένο makeup look αποπνέει κομψότητα και σας κάνει να δείχνετε ξεκούραστες και λαμπερές! Ό,τι δηλαδή θέλετε από ένα καθημερινό μακιγιάζ. Οι περισσότερες ίσως επιθυμείτε να αποφύγετε τις υπερβολές στο μακιγιάζ που δημιουργείτε για το γραφείο, αλλά ορισμένα makeup trends θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Κάνοντας λοιπόν ένα γρήγορο scroll down στο Instagram ανακαλύψαμε όλα εκείνα τα όμορφα beauty looks που σας προτείνουμε αναμφισβήτητα να κάνετε στο γραφείο αυτή την εβδομάδα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.