AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες, σύμφωνα με τους makeup experts


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2022

Πώς να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες, σύμφωνα με τους makeup experts
Αναβαθμίστε τον τρόπο που φροντίζετε τις βλεφαρίδες σας

Είτε προτιμάτε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είτε ένα πιο φυσικό, η mascara είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που δεν μπορεί να λείπει. Είναι σημαντικό αν φοράτε κάθε μέρα mascara να προστατεύετε τις βλεφαρίδες σας με μια θρεπτική φόρμουλα που λειτουργεί διπλά. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία με φόρμουλες που δημιουργούν όγκο ενώ παράλληλα βελτιώνουν και την υγεία των βλεφαρίδων.

Τα τελευταία χρόνια συναντάμε όλο και πιο συχνά τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, με προϊόντα μακιγιάζ που από τη μία κάνουν τη δουλειά τους και από την άλλη χαρίζουν μια επιπλέον φροντίδα στην επιδερμίδα.

Ποια είναι όμως τα βήματα που μας προτείνουν οι ειδικοί για υπέροχες μακριές βλεφαρίδες;

  • Πριν βάψουν τις βλεφαρίδες, τις πουδράρουν με ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να δουλέψουν καλύτερα τη μάσκαρα και να διακρίνουν ποιες βλεφαρίδες έχουν βαφτεί από τη ρίζα έως την άκρη και ποιες όχι.
  • Πλένουν συχνά το πινέλο από τη μάσκαρα. Ακριβώς όπως καθαρίζουμε τα υπόλοιπα πινέλα, πρέπει να κάνουμε και με το πινέλο της μάσκαρας, ιδιαίτερα όταν έχει μαζευτεί αρκετό προϊόν στις τρίχες.
  • Καθαρίζουν με ένα χαρτομάντηλο το περιττό προϊόν που πάντα υπάρχει στην νέα mascara.
  • Χρησιμοποιούν καστορέλαιο για να ξεβάφονται αλλά και για να τις ενυδατώνουν. Είναι συστατικό που ενισχύει την πυκνότητά τους.
  • Αποφεύγουν το ψαλίδι για βλεφαρίδες, αν δεν είναι σίγουρες για σωστή χρήση. Είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να τις βλάψει. Aκόμη, θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να χτενίζουν τις βλεφαρίδες για να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και εύκολα.