AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να καθαρίζετε τα πινέλα σας μέσα σε λίγα λεπτά


Ελένη Τσούτση

20 Νοεμβρίου 2022

Πώς να καθαρίζετε τα πινέλα σας μέσα σε λίγα λεπτά
Σίγουρα ξέρετε πως πρέπει να φοράτε καθημερινά αντηλιακό και να μην κοιμάστε ποτέ με μακιγιάζ, σωστά;

Αν όχι, να σας πούμε πως αυτά τα δύο –εντάξει, μαζί με την ενυδάτωση- είναι το Α και το Ω για να έχετε λαμπερό δέρμα. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που πρέπει να κάνετε και ίσως το ξεχνάτε. Αναφερόμαστε στα πινέλα και σφουγγαράκια του μακιγιάζ σας και την καθαριότητά τους.

Αν το καθημερινό πλύσιμο όλων των πινέλων σας φαίνεται ανέφικτο, προσπαθήστε να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά σε εκείνα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Εκτός φυσικά αν θέλετε να περάσουν όλα αυτά τα βακτήρια στο πρόσωπό σας και στην καλύτερη να βγάλετε σπυράκια.

Για να κάνετε τη διαδικασία του καθαρσμολυ γρήγορα και αποτελεσματικά, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα makeup brush scrubber –στην αγορά κυκλοφορούν πολλά- και ένα καθαριστικό υγρό. Ο δίσκος αυτός καθαρισμού θα παγιδεύει το μακιγιάζ και κάθε είδους ρύπους που έχει πάνω του το πινέλο, αφήνοντάς το πεντακάθαρο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί!