AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα concealers που θα εξαφανίσουν κάθε σημάδι από το πρόσωπό σας


Ελένη Τσούτση

21 Νοεμβρίου 2022

Τα concealers που θα εξαφανίσουν κάθε σημάδι από το πρόσωπό σας
Χαρίστε φρεσκάδα στο βλέμμα σας

Ας είμαστε ειλικρινείς το concealer μας είναι τόσο απαραίτητο όσο ο πρωινός καφές. Η κούραση φαίνεται στα μάτια γι’ αυτό αν θέλετε το βλέμμα σας να μη φέρει τα σημάδια της, μπορείτε να καμουφλάρετε το σημείο με το κατάλληλο concealer -ακριβώς σαν να είχατε το ιδανικό beauty sleep!

Ευτυχώς τα concealers είναι σύμμαχοί μας και πλέον τα περισσότερα brands έχουν να μας προτείνουν καλυπτικές συνθέσεις χωρίς όμως να βαραίνουν την περιοχή. H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή, γι' αυτό αυτή η περιοχή χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Εμείς σας έχουμε το τέλειο makeup trick για να αντιμετωπίσετε τις σακούλες αλλά και τους μαύρους κύκλους.

Tο makeup trick για να καλύψετε τις σακούλες, είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη. Μπορεί να πιστεύετε ότι ένα καλυπτικό προϊόν θα τους εξαφανίσει αλλά ίσως γίνουν πιο έντονες.

Με ταμποναριστές κινήσεις κάνετε όσο πιο ελαφριά κάλυψη με το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει στο δέρμα σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις γυαλάδες ενώ ένα σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα σας βοηθήσει και θα κρύψει ελαφρώς τις σακούλες.

Παρακάτω θα βρείτε τα top concealers ώστε να επενδύσετε σ’αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.