ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα λάμψετε με το μακιγιάζ σας αυτές τις γιορτές;


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα λάμψετε με το μακιγιάζ σας αυτές τις γιορτές;
Instagram/ @clickmyworld
Λαμπερό μακιγιάζ και Χριστούγεννα άλλωστε πάνε μαζί

Τα Χριστούγεννα αναζητάμε ο ιδανικό μακιγιάζ που θα απογειώσει την εμφάνισή μας. Εμείς σκεφτήκαμε να σας χαρίσουμε λίγη έμπνευση ακόμη αφού ίσως σας φανεί χρήσιμη. Φέτος παίζουμε με το μακιγιάζ μας και δημιουργούμε ένα glam makeup look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.


Ποια είναι όμως το βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για λάμψουμε αυτές τις γιορτές;

Jenny.Gr
  • Επενδύουμε σε απαλό, υφρό κατά προτίμηση foundation και το απλώνουμε στο πρόσωπό μας. Επιμένουμε περισσότερο σε τυχόν σημάδια που έχουμε ή στυος μαύρους κύκλους, που χρειάζονται extra κάλυψη.
  • Με το highlighter βγάζουμε προς τα έξω, δίνοντας λάμψη σημεία όπως το κόκκαλο στα ζυγωματικά, κάτω από την περιοχή των ματιών, την κορυφή της μύτης, το τόξο του έρωτα γνωστή και ως καρδιά του άνω χείλους και φυσικά την περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα τις εσωτερικές κόγχες και το τόξο των φρυδιών.
  • Ακολουθούν τα κοψίματα κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και προς το μέτωπο, στις ρίζες των μαλλιών.
  • Ένα κρεμώδες ρουζ θα μας δώσει αυτή τη φρεσκάδα που χρειάζεται το πρόσωπό μας και που ταιριάζει απόλυτα με τις γυαλάδες που έχουμε δημιουργήσει με το highlighter.
  • Ακολουθούν τα μάτια, τα οποία τονίζουμε με γήινη σκιά, που περιέχει shimmer. Μία απλή εφαρμογή θα δώσει αυτή τη διακριτική λάμψη που χρειαζόμαστε και που είναι ιδανική τόσο για πρωινά, όσο και για βραδινά looks. Οπωσδήποτε τονίζουμε τις βλεφαρίδες με μάσκαρα και αν θέλουμε extra ένταση προσθέτουμε bronze, καφέ μολύβι ματιών, εσωτερικά στις ρίζες των βλεφάρων.
  • Τέλος το lip gloss που έχει επιστρέψει δυναμικά στο νεσεσέρ μας το απλώνουμε κυρίως στο κέντρο των χειλιών, για να δείχνουν πιο juicy και λαμπερά. Από το διάφανο που προσφέρει απλά μία λάμψη, μέχρι κάποιο χρωματιστό που χαρίζει extra ένταση στο συνολικό μακιγιάζ, οι επιλογές είναι πολλές. Καταλήξτε σε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σας και στο στιλ σας.