ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cloud skin: Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις το matte foundation


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2023

Cloud skin: Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις το matte foundation
Το cloudy skin είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ και παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα καλλυντικά για να το δημιουργήσετε

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι το ζητούμενο και ένα super glow makeup look είναι σίγουρα τέλεια επιλογή. Μια από τις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος είναι το «cloud skin» που θέλει μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το cloud skin επινοήθηκε από τον make up artist, Dominic Skinner και σχετίζεται με την εφαρμογή προϊόντων που είναι εμπνευσμένα από το σύννεφο. Θέλουμε ένα τελειοποιημένο δέρμα από μέσα προς τα έξω.

Η η make-up artist Jamie Greenberg έχει δηλώσει για το cloud skin: «Οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη διάσταση εξαιτίας της virtual πραγματικότητας που ζούμε. Αυτή η διάσταση, στην οποία αναφέρεται, είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει το cloud skin. Ο συνδυασμός του skincare και του μακιγιάζ προσφέρει μια ελαφριά ελκυστική λάμψη.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτή τη τάση, αναμείξτε τις υφές των προϊόντων που εφαρμόζετε στο δέρμα σας και κάντε περισσότερο focus στο skincare. Κατά τη δημιουργία cloud skin, θα χρειαστείτε σίγουρα εκτός από τα skincare προϊόντα, ένα matte foundation και ένα primer, για να πετύχετε τη τέλεια διάφανη κάλυψη. Στη συνέχεια, όταν τα εφαρμόσετε , είναι σημαντικό να εστιάσετε πρώτα στις περιοχές που χρειάζονται λίγο περισσότερη κάλυψη», λέει. Καλό είναι να «χτίσετε» σιγά σιγά το αποτέλεσμα με ένα αφράτο πινέλο.

@liz.layton.mua This weeks #mactrend ☁️ #cloudskin ☁️ @maccosmetics #maccosmeticscanada #machyperreal ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

NYX Professional Makeup Pro Dual Fiber Powder Brush

Jenny.Gr

Caudalie Beauty Elixir

Jenny.Gr

Mac Cosmetics Hyper Real Serumizer

Jenny.Gr

Mac Hyper Real SkinCanvas Balm

Jenny.Gr

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

Jenny.Gr

Maybelline Fit Me! Matte and Poreless Primer

Jenny.Gr

L’Oréal Paris 24hr Matte Cover Foundation

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.